Povezane vesti
Legendarni turski golman tvrdi: Postoji lek za koronavirus, mene su izlečili!
Hot sport 15.04.2020
Lek za koronavirus postoji! Tako bar tvrdi legendarni turski golman Ruštu Redžber, rekorder po broju odigranih mečeva u dresu Turske rekao je da postoji lek za COVID-19 i da je on izlečen njime. – Bilo je baš teško, bio je to dug proces, ali lek… »
Redžber: Nikada neću zaboraviti šta je Barselona učinila za mene dok sam se borio za život
Mozzart sport 15.04.2020
"Postoji lek za ovaj virus koji je sprovelo naše Ministarstvo zdravlja", poručuje nekadašnji turski as. Legendarni turski golman Ruštu Redžber imao je ozbiljnih zdravstvenih problema nakon što se zarazio virusom korona, ali je na kraju iz te bitke… »
Redžber se oporavlja od virusa korona: Nikada neću zaboraviti koliko mi se Barselona našla u teškim vremenima
Večernje novosti 15.04.2020
Postoji lek koji je odobrilo Ministarstvo zdravlja. Lekari su primenjivali tu metodu na meni, intenzivno 10 dana, rekao je turski golman. Ruštu Redžber (46) jedna je boljih turskih golmana, ujedno i jedan od retkih igrača koji su igrali i za Bešiktaš… »
Vesti dana »
Šta su poslodavci dužni da daju zaposlenima koji rade za praznik? Ne moraju samo da vam isplate duple dnevnice
Mondo pre 1 satjoš 72 povezane
(UŽIVO) Počeo protest opozicije u Beogradu: Traže odgovornost zbog pogibije 14 osoba u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)
Danas pre 22 minutajoš 22 povezane
Sneg u Beogradu: Trenutno veje u ovom delu prestonice, pogledajte snimak prvih pahulja
Telegraf pre 2 satajoš 35 povezanih
Đorđević: Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
NIN pre 5 satijoš 20 povezanih
Ovo je Srba koji je ubijen kod Aleksandrovca: Komšinica ga nožem izbola u leđa, pa ga tukla bejzbol palicom
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih