Повезане вести

Легендарни турски голман тврди: Постоји лек за коронавирус, мене су излечили!

Легендарни турски голман тврди: Постоји лек за коронавирус, мене су излечили!

Хот спорт 15.04.2020
Лек за коронавирус постоји! Тако бар тврди легендарни турски голман Рушту Реџбер, рекордер по броју одиграних мечева у дресу Турске рекао је да постоји лек за ЦОВИД-19 и да је он излечен њиме. – Било је баш тешко, био је то дуг… »
Реџбер: Никада нећу заборавити шта је Барселона учинила за мене док сам се борио за живот

Реџбер: Никада нећу заборавити шта је Барселона учинила за мене док сам се борио за живот

Моззарт спорт 15.04.2020
"Постоји лек за овај вирус који је спровело наше Министарство здравља", поручује некадашњи турски ас. Легендарни турски голман Рушту Реџбер имао је озбиљних здравствених проблема након што се заразио вирусом корона, али је на… »
Реџбер се опоравља од вируса корона: Никада нећу заборавити колико ми се Барселона нашла у тешким временима

Реџбер се опоравља од вируса корона: Никада нећу заборавити колико ми се Барселона нашла у тешким временима

Вечерње новости 15.04.2020
Постоји лек који је одобрило Министарство здравља. Лекари су примењивали ту методу на мени, интензивно 10 дана, рекао је турски голман. Рушту Реџбер (46) једна је бољих турских голмана, уједно и један од ретких играча који су… »

Вести дана »