Повезане вести

Око магазин: Марш на Дрину доктора Лазића

Око магазин: Марш на Дрину доктора Лазића

Вести онлине 15.04.2020
Одлазак Лазе хирурга, лекара кога ће као хероја памтити његов Ниш али и читава Република Српска, где је добровољно отишао да ради као ратни хирург, тема је емисије Око магазин, која је на програму у среду у 18:10х на РТС1… »
Био је људина, а овај снимак то и доказује! Др Лазић месецима је у рату оперисао на једној нози (видео)

Био је људина, а овај снимак то и доказује! Др Лазић месецима је у рату оперисао на једној нози (видео)

Курир 15.04.2020
Вест о смрти доктора Миодрага Лазића (65), бившег директора Ургентног центра Ниш потресла је Србију и Републику Српску. Доктор Лаза како су га звали од миља оболео је од ковида-19 и изгубио битку са опаким вирусом, а каква је… »
Марш на Дрину грми Србијом и дуго ћемо га слушати! Грађани се и вечерас поклонили хероју др Лазићу! (видео)

Марш на Дрину грми Србијом и дуго ћемо га слушати! Грађани се и вечерас поклонили хероју др Лазићу! (видео)

Курир 15.04.2020
Грађани Србије и вечерас су се поклонили хирургу Миодрагу Лазићу, који је преминуо након борбе са корона вирусом. Доктор Лазић је током своје каријере спасио много живота током ратних деведесетих година прошлог века. А у… »
Све о композицији којом је одата послења почаст миодрагу лазићу: Марш на Дрину слави победу Гвозденог пука 1915.

Све о композицији којом је одата послења почаст миодрагу лазићу: Марш на Дрину слави победу Гвозденог пука 1915.

Курир 15.04.2020
Написан у Ваљеву, први пут изведен у Крагујевцу у присуству Арчибалда Рајса. У свету је “Марш на Дрину” био прави хит после доделе Нобелове награде Иву Андрићу. Умало постао српска химна деведесетих година “Испратите ме песмом… »
Познато време и место сахране чувеног хирурга Лазића

Познато време и место сахране чувеног хирурга Лазића

Вечерње новости 15.04.2020
Човек који је увек био у првој линији фронта, је преминуо од последица короне у уторак ујутру. Чувени нишки хирург, Миодраг Лазић који је изгубио битку са корона вирусом биће сахрањен у суботу на нишком Новом гробљу у 14… »
"Тог страшног дана Ниш је бомбардован, људе с откинутим шакама збрињавли смо на ходницима болнице" Овако је пре годину дана…

"Тог страшног дана Ниш је бомбардован, људе с откинутим шакама збрињавли смо на ходницима болнице" Овако је пре годину дана…

Блиц 15.04.2020
Директор Ургентног центра Ниш, чувени хирург др Миодраг Лазић, преминуо је јуче од вируса корона у 65. години живота. Осим породице и пријатеља, за омиљеним др Лазом тугују колеге, пацијенти, познаници и сви они којима је овај… »
Анђели Вас сада држе за руку: "Докторе, тражили сте од мене да останем поред вас и држим вас за руку, нисам, немојте ми…

Анђели Вас сада држе за руку: "Докторе, тражили сте од мене да останем поред вас и држим вас за руку, нисам, немојте ми…

Блиц 15.04.2020
Лекари и особље Клиничког центра у Нишу и даље не могу да се помире са чињеницом да су изгубили колегу, пријатеља и великог стручњака, познатог хирурга др Миодрага Лазића. За све њих, он је био – др Лаза. Где су биле… »
“Чекај ме, брзо ћу ја”: Потресна порука супруге доктора Лазића

“Чекај ме, брзо ћу ја”: Потресна порука супруге доктора Лазића

Емотивна читуља Ане Лазић никога не оставља равнодушним. ЗА чувеним доктором Миодрагом Лазићем тугује цео наш народ, са обе стране Дрине, а тешко је и замислити са каквим се болом суочава његова супруга Ана Лазић. Она је… »
Двери: Клиничком центру и булевару у Нишу дати име доктора Миодрага Лазића

Двери: Клиничком центру и булевару у Нишу дати име доктора Миодрага Лазића

Данас 15.04.2020
Градски одбор покрета Двери позвао је данас надлежне институције у Нишу да без одлагања покрену поступак да Клинички центар и један од булевара у том граду добију име по доктору Миодрагу Лазићу,“српском ратном хирургу који је… »
"Отишао је најбољи српски: Син!" "путуј, јуначе" Туга због смрти доктора Лазића не престаје, од хероја се опрашта цела Србија…

"Отишао је најбољи српски: Син!" "путуј, јуначе" Туга због смрти доктора Лазића не престаје, од хероја се опрашта цела Србија…

Блиц 15.04.2020
Од директора Ургентног центра КЦ Ниш др Миодрага Лазића, који је преминуо од коронавируса, на друштвеним мрежама опраштају се пријатељи, колеге, они којима је спасао живот у ратовима деведесетих, његове Нишлије... Читава… »
Драма! Супруга храброг доктора Лазића, чија је смрт потресла Србију, такође позитивна на корону

Драма! Супруга храброг доктора Лазића, чија је смрт потресла Србију, такође позитивна на корону

Блиц 15.04.2020
Ана Лазић, супруга реномираног српског доктора Миодрага Лазића чија је смрт од последица корона вируса потресла цео регион, такође је позитивна на корону. Како је потврђено "Блицу" у КЦ Ниш, она се налази у КЦ Ниш, није на… »
Љубави, са собом си однео ваздух! Чекајте ме, брзо ћу! Последња порука супруге др Лазића великом Миодрагу фото

Љубави, са собом си однео ваздух! Чекајте ме, брзо ћу! Последња порука супруге др Лазића великом Миодрагу фото

Курир 15.04.2020
Супруга и породица преминулог хероја, доктора Миодрага Лазића, опростили су се потресним порукама које су објављене данас у читуљама. Ана Лазић такође је оболела од корона вируса и бори се за живот. - Љубави, отишао си и са… »
Нишлије аплаузом и песмом "Марш на Дрину" испратиле хирурга Миодрага Лазића

Нишлије аплаузом и песмом "Марш на Дрину" испратиле хирурга Миодрага Лазића

Н1 Инфо 15.04.2020
У част хирурга Миодрага Лазића, који је преминуо у уторак од последица коронавируса, у 20 сати широм Ниша чуо се, како пишу Јужне вести, никад дужи аплауз и звук песме коју је овај лекар пожелео да га испрати - "Марш на Дрину"… »
Да се најежиш: Шта се десило у хали Чаир у Нишу када су чули да је чувени доктор умро (видео)

Да се најежиш: Шта се десило у хали Чаир у Нишу када су чули да је чувени доктор умро (видео)

Блиц 15.04.2020
Хероји никада не умиру, када напусте овоземаљски свет, њихово име и дела настављају да живе вечно. Најбољи пример тога је одавање почасти доктору Лазићу, који је јуче изгубио борбу са корона вирусом и то тамо где је данима и… »
Најежићете се: Овако је "Чаир" одао почаст легендарном доктору Лазићу (видео)

Најежићете се: Овако је "Чаир" одао почаст легендарном доктору Лазићу (видео)

Нишлије су испоштовале последњу жељу лекара који је на ратиштима деведесетих спасао хиљаде живота и остао на првој линији фронта против нове пошасти до самог краја. СИНОЋ се целим Нишом орио “Марш на Дрину” у част легендарног… »
"Испунимо др лазићу последнуу жељу" у РС: позивају на јавно емитовање "Марша на Дрину" за чувеног доктора који је преминуо…

"Испунимо др лазићу последнуу жељу" у РС: позивају на јавно емитовање "Марша на Дрину" за чувеног доктора који је преминуо…

Блиц 15.04.2020
Председник Одбора за зашšтиту Срба у Федерацији БиХ Ђорђе Радановић позвао је све градоначелнике и начелнике опšштина у Републици Српској да вечерас у 20 сати организују јавно емитовање песме "Марšш на Дрину" и да тако на… »
Погледајте шта се десило у Чаиру када су чули да је умро доктор Лазић: Туга и неверица међу оболелима од короне видео

Погледајте шта се десило у Чаиру када су чули да је умро доктор Лазић: Туга и неверица међу оболелима од короне видео

Курир 15.04.2020
Доктор Миодраг Лазић, чувени српски хирург, лекар Клиничког центра у Нишу преминуо је јуче од последица корона вируса. Како је написао у својој опроштајној поруци, упркос својим годинама и болестима, није желео да се склони са… »
Уз песму “Марш на Дрину” Нишлије се синоћ опростиле од хирурга Лазића

Уз песму “Марш на Дрину” Нишлије се синоћ опростиле од хирурга Лазића

Југ пресс 15.04.2020
НИШ Смрт ратног хирурга, директора Ургентног центра у Нишу др Миодрага Лазића дубоко је погодила бројне грађане Ниша и они су се синоћ у 20 часова од њега опростити дугим аплаузом и песмом “Марш на Дрину” што је била његова… »

Вести дана »