Povezane vesti
Nastavljena izgradnja parkinga kod Štranda
NoviSad.com 15.04.2020
Novi Sad - JKP „Parking servis” započelo je drugu fazu radova na izgradnji parkirališta kod glavnog ulaza na Štrand, odnosko kod okretnice autobusa. Foto: JKP "Parking servis" Podsetimo, krajem decembra prošle godine rekonstruisan je kolovoz unutar… »
„Parking servis” nastavio izgradnju parkinga kod „Štranda”
Dnevnik 15.04.2020
JKP „Parking servis” započelo je drugu fazu radova na izgradnji parkirališta kod glavnog ulaza na „Štrand” (kod okretnice autobusa). Krajem decembra prošle godine rekonstruisan je kolovoz unutar parkirališta, ugradnjom novih ivičnjaka i asfaltiranjem… »
FOTO: Radovi na izgradnji parkirališta kod Štranda ušli u drugu fazu
Moj Novi Sad 15.04.2020
JKP "Parking servis" započelo je drugu fazu radova na izgradnji parkirališta kod glavnog ulaza na Štrand (kod okretnice autobusa). Krajem decembra prošle godine rekonstruisan je kolovoz unutar parkirališta, ugradnjom novih ivičnjaka i asfaltiranjem… »
Vesti dana »
Poznat datum novog toplotnog talasa! Otkrivamo da li Srbiji prete temperature iznad 40 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Ronaldo posle eliminacije sa Mundijala: "Dao sam sve od sebe, pre mene, Portugalija nije osvojila ništa"
Dnevnik pre 12 minutajoš 83 povezane
(Video) Jedan putnik podlegao povredama nakon prevrtanja autobusa! Prvi snimci teške saobraćajne nesreće u Turskoj: Na licu mesta jeziv prizor, 40 ljudi hitno prevezeno u bolnice
Blic pre 37 minutajoš 18 povezanih
Da li se Ivanjdan obeležava crvenim slovom? Mnogi vernici postavljaju isto pitanje, a evo šta kaže Crkva
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih