Повезане вести

Лепа Брена заплакала у емисији, Јована Јоксимовић је смиривала

Лепа Брена заплакала у емисији, Јована Јоксимовић је смиривала

Вечерње новости 15.04.2020
Популарна Лепа Брена укључила се уживо у емисију „Јутро“ и поразговарла са водитељком Јованом Јоксимовић о тренутној ванредној ситуацији. Популарна Лепа Брена укључила се уживо у емисију „Јутро“ и поразговарла са водитељком… »
Сузе у Јутарњем: Италијани певали Бренину песму, она се расплакала!

Сузе у Јутарњем: Италијани певали Бренину песму, она се расплакала!

Мондо 15.04.2020
Емотивни видео из Италије и једна Бренина песма. Емотивни видео из Италије и једна Бренина песма Певачица Лепа Брена укључила се у Јутарњи програм Прве телевизије, где јој је водитељка Јована Јоксимовић пустила један клип. На… »
Брена се расплакала у јутарњем: Због овог снимка је лила сузе, а Јована Јоксимовић се једва суздржала: "Боже, где сад..."…

Брена се расплакала у јутарњем: Због овог снимка је лила сузе, а Јована Јоксимовић се једва суздржала: "Боже, где сад..."…

Блиц 15.04.2020
Лепа Брена јутрос се укључила у јутарњи програм телевизије "Прва", код водитељке Јоване Јоксимовић, и пред камером заплакала због снимка који је у њој изазвао лавину емоција. Јована је, наиме, Брени пустила снимак настао пре… »
"Боже, где баш сад..." Брена почела да плаче због снимка из Италије, Јована се једва суздржала

"Боже, где баш сад..." Брена почела да плаче због снимка из Италије, Јована се једва суздржала

Телеграф 15.04.2020
- Немој молим те да плачеш, зато што ја могу исто одмах да почнем да плачем. Ја кад добијем разна видеа, сваки може да ме доведе до суза... Али, немој да будеш тужна - рекла јој је Јована. Лепа Брена (59) почела је да плаче у… »

Вести дана »