Повезане вести
ЗАХВАЛНЕ ТВОЈЕ НИШЛИЈЕ: Лик др Лазића на храму у парку Светог Саве (ВИДЕО)
Нишке вести 15.04.2020
На цркви у парку Светог Саве био је приказан лик др Лазића и српска застава док је трајала песма „Марш на Дрину“. Песма „Марш на Дрину“ се чула са озвучења док је у исто време, на цркви пројектован лик др Миодрага Лазића уз… »
Потресни опроштај супруге од преминулог хирурга
Спутник 15.04.2020
Супруга преминулог хирурга Миодрага Лазића, који је изгубио живот борећи се на првој линији одбране од вируса корона, опростила се од њега потресним речима: „Чекај ме, брзо ћу ја.“. За чувеним доктором Миодрагом Лазићем… »
Уз „Марш на Дрину“ и пројекцију на Храму ГО Медијана испраћа др Лазића
Нишке вести 15.04.2020
На цркви у парку Светог Саве биће приказан лик др Лазића и српска застава док траје песма „Марш на Дрину“. „Поставићемо озвучење, биће гласно тих неколико минута колико траје песма „Марш на Дрину“. У исто време, на цркви ће бити… »
Читуља супруге др Лазића: Љубави, отишао си и са собом однео ваздух око мене. Чекај ме, брзо ћу ја
Телеграф 15.04.2020
Од доктора Лазића читуљама су се опростили породица и пријатељи. Чувени српски хирург, лекар нишког Клиничког центра др Миодраг Лазић преминуо је од последица вируса корона. Отац ургентне медицине, који је спасио небројано… »
„Марш на Дрину“ покојном др Лази и у Источном Сарајеву. Заставе на пола копља (ВИДЕО)
Нишке вести 15.04.2020
Чувени српски хирург Миодраг Лазић, који је током ратова деведесетих година прошлог века спасавао животе у Републици Српској Крајини и Републици Српској, преминуо је јуче Нишу од последица вируса корона. „Спустимо све заставе на… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане