Povezane vesti
Katarina Grujić bez dlake na jeziku! O optužbama da se cela izoperisala, prvom poljupcu i misterijama ljubavnog života!
Kurir 15.04.2020
Pevačica Katarina Grujić odgovarajući na pitanja sa Instagrama u okviru jedne emisije progovoprila je o brojnim pikanterijama iz privatnog života, bez dlake na jeziku. "Ne mislim da se vodi preterana misterija oko mog ljubavnog života. Ja sam normalna… »
"Povećala sam usne i grudi": Pevačicu optuživali da se izoperisala, a sad je stavila tačku na nagađanja:"Videćemo šta će biti…
Blic 15.04.2020
Pevačica Katarina Grujić bila je gost u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom odgovarala na pitanja ljudi sa Instagrama. Ona je prokomentarisala svoj ljubavni život koji se često nalazi u središtu medijskih zbivanja. - Ne mislim da se vodi… »
Vesti dana »

Uživo sneg zatrpao delove Srbije, veje i u gradovima! Putevi blokirani, drveće puca, sela bez struje: Neverovatni prizori, a danas će tek vejati (foto, video)
Blic pre 13 minutajoš 35 povezanih

Meteorolog Sovilj: Danas će sneg oboriti rekord u Srbiji, a evo kakva nam se zima sprema
Nova pre 47 minutajoš 25 povezanih

„Visok stepen pripravnosti u Nemačkoj“: Misteriozni dronovi iznad aerodroma u Minhenu
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih

Policija objavila ime: Britanac sirijskog porekla odgovoran za napad u Mančesteru
Nedeljnik pre 1 satjoš 13 povezanih

Uoči početka sednice Skupštine Grada: Postavljena ograda, tu je i policija
Moj Novi Sad pre 12 minutajoš 9 povezanih