Povezane vesti
Katarina Grujić bez dlake na jeziku! O optužbama da se cela izoperisala, prvom poljupcu i misterijama ljubavnog života!
Kurir 15.04.2020
Pevačica Katarina Grujić odgovarajući na pitanja sa Instagrama u okviru jedne emisije progovoprila je o brojnim pikanterijama iz privatnog života, bez dlake na jeziku. "Ne mislim da se vodi preterana misterija oko mog ljubavnog života. Ja sam normalna… »
"Povećala sam usne i grudi": Pevačicu optuživali da se izoperisala, a sad je stavila tačku na nagađanja:"Videćemo šta će biti…
Blic 15.04.2020
Pevačica Katarina Grujić bila je gost u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom odgovarala na pitanja ljudi sa Instagrama. Ona je prokomentarisala svoj ljubavni život koji se često nalazi u središtu medijskih zbivanja. - Ne mislim da se vodi… »
Vesti dana »
NBS: Dugogodišnja veća isplativost štednje u dinarima
Serbian News Media pre 8 minutajoš 39 povezanih
Treći dan rasprave u Skupštini o 59 tačaka, polemika Aleksića i Malog o zaduživanju
RTS pre 28 minutajoš 46 povezanih
Šta je prvi čovek CIA radio u Moskvi: Tiho je sleteo na Vnukovo, a sve podseća na 2021.
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
BLOG UŽIVO Požari u Srbiji: U Deliblatskoj peščari kiša donela blago olakšanje, vetar otežava gašenje kod Lebana, požar na Stolovima još nije lokalizovan
Insajder pre 2 satajoš 45 povezanih
Bujična poplava u Nepalu: Najmanje 17 stradalih i stotine nestalih
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih