Повезане вести
"Мој лаза је умро истог дана кад и његова мајка": Потресне речи супруге лекара хероја која се и сама бори с короном, а са…
Блиц 16.04.2020
"Љубави, отишао си и са собом однео и део мене и ваздух око мене. Буди срећан са Калијем, Спајкијем, Пинкијем и чекајте ме, брзо ћу ја, као што сте ме чекали када увече долазим с посла. Твоја Анчи, кота 176, коју си освојио… »
Супруга доктора хероја Миодрага Лазића заражена короном: Лечила болесне у Чаиру када је чула најстрашнију вест
Курир 16.04.2020
Докторка Ана Лазић, супруга преминулог хирурга-хероја Миодрага Лазића, заразила се лечећи болесне од ковида-19. Цео српски народ са обе стране Дрине испратио је доктора Лазића уз "Марш на Дрину". - Љубави, отишао си и са собом… »
Породична трагедија у Чачку: Мајку и сина убила корона, сахрањени заједно!
Курир 16.04.2020
Губитак: Драган Јекић преминуо пре четири дана, а његова мајка Станимирка прексиноћ, Драганов отац није могао ни на погреб. Драган Јекић (55), председник Самосталног синдиката Слобода, који је преминуо 12. априла од короне, и… »
Вести дана »
Челници Медијане позвали студенте Правног факултета да отказану трибину одрже у овој опозиционој општини
Медијска кутија пре 1 сатјош 2 повезане
У Србији у 2025. пораст продаје нових возила, али је удео половних и даље већи
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Скупштина у Приштини усвојила резолуцију о подршци бившим вођама ОВК: Српска листа напустила салу
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана