Povezane vesti
Vulin: Dragocene lekcije Bilčika i Fajon, ali bi respiratori bili dragoceniji
N1 Info 16.04.2020
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da su Srbiji veoma dragocene lekcije koje su stigle od poslanika Evropskog parlamenta Tanje Fajon i Vladimira Bilčika ali da bi respiratori bili još dragoceniji. "Siguran sam da uvaženi poslanici Evropskog… »
Vulin: Respiratori bi bili dragoceniji od lekcija poslanika EU
RTV 16.04.2020
BEOGRAD - Siguran sam da uvaženi poslanici Evropskog parlamenta primećuju da su nam njihove lekcije dragocene, ali da bi respiratori bili još dragoceniji, poručio je ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući na navode Vladimira Bilčika i Tanje Fajon… »
Vulin: Dragocene su nam lekcije Bilčika i Fajon, ali bi respiratori bili dragoceniji
Beta 16.04.2020
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da su Srbiji veoma dragocene lekcije koje su stigle od poslanika Evropskog parlamenta Tanje Fajon i Vladimira Bilčika ali da bi respiratori bili još dragoceniji. "Siguran sam da uvaženi poslanici Evropskog… »
Vesti dana »

Cela estrada utučena Njegov odlazak će teško preboleti: "Da samo znaš koliko nedostaješ!" (Foto)
Alo pre 49 minutajoš 36 povezanih

Olujno nevreme zahvatilo Čačak - vetar obarao drveće, oštećen lim na krovu Ekonomske škole
RTS pre 4 minutajoš 46 povezanih

Dok svi čekaju konačni sud o Bogdanovom daljem učešću na Eurobasketu, selektor otkrio ko bi mogao biti novi kapiten
Story pre 2 satajoš 39 povezanih

Izrešetan sa leđa bivši predsednik skupštine: Uznemirujuće slike, napadač se prerušio u kurira (Foto)
Mondo pre 49 minutajoš 23 povezane