Povezane vesti
Vulin: Dragocene lekcije Bilčika i Fajon, ali bi respiratori bili dragoceniji
N1 Info 16.04.2020
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da su Srbiji veoma dragocene lekcije koje su stigle od poslanika Evropskog parlamenta Tanje Fajon i Vladimira Bilčika ali da bi respiratori bili još dragoceniji. "Siguran sam da uvaženi poslanici Evropskog… »
Vulin: Respiratori bi bili dragoceniji od lekcija poslanika EU
RTV 16.04.2020
BEOGRAD - Siguran sam da uvaženi poslanici Evropskog parlamenta primećuju da su nam njihove lekcije dragocene, ali da bi respiratori bili još dragoceniji, poručio je ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući na navode Vladimira Bilčika i Tanje… »
Vulin: Dragocene su nam lekcije Bilčika i Fajon, ali bi respiratori bili dragoceniji
Beta 16.04.2020
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da su Srbiji veoma dragocene lekcije koje su stigle od poslanika Evropskog parlamenta Tanje Fajon i Vladimira Bilčika ali da bi respiratori bili još dragoceniji. "Siguran sam da uvaženi poslanici Evropskog… »
Vesti dana »

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 3 povezane

"Van sebe sam, prokleti motor, sanduk na dva točka": Pevač Sloba Vasić se oprostio od kolege Peđe Bošnjaka koji je poginuo u udesu: "Poslednji pozdrav, školski"
Blic pre 8 satijoš 5 povezanih

Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTS pre 15 minutajoš 3 povezane