Povezane vesti
Korona virus i stariji od 65 godina u Srbiji: „Ne pada mi na pamet da vampirišem“
Južne vesti 16.04.2020
Fonet Penzioneri su poslednji put u petak bili u nabavci u ranim jutarnjim časovima Da je Višnja Protić rođena nekoliko meseci kasnije, mogla bi da izlazi iz kuće. Ipak, pre sedam meseci je napunila 65 godina, što je svrstava u kategoriju onih kojima je… »
Korona virus i stariji od 65 godina u Srbiji: „Ne pada mi na pamet da vampirišem“
Danas 16.04.2020
Da je Višnja Protić rođena nekoliko meseci kasnije, mogla bi da izlazi iz kuće. Ipak, pre sedam meseci je napunila 65 godina, što je svrstava u kategoriju onih kojima je zbog epidemije korona virusa potpuno zabranjen izlazak iz kuće u cilju prevencije… »
Vesti dana »
Vučić kaže da neće na prijem u Maticu srpsku: Ljudi koji me čekaju u Novom Sadu, ne moraju to da rade
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
Student Pravnog fakulteta o okupljanjima u Kragujevcu i Orašcu: Iluzorno bi bilo pokušavati da ponovimo prošlogodišnji skup (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih
"Rusija će se suočiti sa zločinima, nećemo spuštati gard" Makron pokazao zube Putinu, odbrusio Amerima: "Evropa mora da bude poštovana" (foto/video)
Kurir pre 38 minutajoš 30 povezanih
Visoki savet tužilaštva nije usvojio dnevni red, tužioci za JTOK nisu izabrani
Vesti online pre 4 satijoš 26 povezanih