Повезане вести

Хирург Драган Марковић преминуо од коронавируса

Хирург Драган Марковић преминуо од коронавируса

РТС 16.04.2020
Васкуларни хирург др Драган Марковић преминуо је од последица ковида 19. Готово две седмице био је на респиратору на Инфективној клиници. Професор Драган Марковић био је специјалиста опште хирургије са супспецијализацијом из… »
Доктор Марковић изгубио битку са короном: Две недеље је био на респиратору али није успео да победи вирус

Доктор Марковић изгубио битку са короном: Две недеље је био на респиратору али није успео да победи вирус

Курир 16.04.2020
Професор др Драган Марковић (62), васкуларни хирург, преминуо је у Инфективној клиници Клиничког центра Србије, од последица ковида 19. Доктор Марковић изгубио је битку са заразом после две недеље борбе. Он је са тешким… »
Србију је јутрос потресла смрт још једног великог лекара, а колеге су неутешне: "Страшно ме је погодила та вест, радила сам и…

Србију је јутрос потресла смрт још једног великог лекара, а колеге су неутешне: "Страшно ме је погодила та вест, радила сам и…

Блиц 16.04.2020
На Инфективној клиници преминуо је васкуларни хирург проф. др Драган Марковић од последица корона вируса. Вирусом је заражена и његова супруга која је у стабилном стању, њихова ћерка је код куће, а тестирањем је утврђено да… »
На Инфективној клиници преминуо васкуларни хирург

На Инфективној клиници преминуо васкуларни хирург

Спутник 16.04.2020
На Инфективној клиници преминуо је васкуларни хирург проф. др Драган Марковић од последица вируса корона, преноси „Блиц“. Према наводима „Блица“, вирусом је заражена и његова супруга која је у стабилном стању, њихова ћерка је… »

Вести дана »