Повезане вести
"Знам ја пуно: О томе... Боље је да ме не дира" Гагијева сестра о вези Анабеле и Марка, запретила да ће све изнети у јавност
Блиц 16.04.2020
Након бурне ноћи и свађа у "Задрузи", Гаги Ђогани је истакао да је Анабела "опседнута Луниним фрајерима, поготово Марком", чиме је алудирао на то да су њих двоје својевремено били у вези. Анабела је одмах то демантовала, а Нађа… »
Нађа проговорила о наводној вези Марка и Анабеле: Знам пуно о томе, боље јој је да ме не дира! Луни неће бити добро!
Курир 16.04.2020
Гаги Ђогани је поменуо сестру Нађу Ђогани која наводно зна истину о односу Анабеле Атијас и Марка Миљковића. Она се огласила и рекла Наиме, после бурне ноћи и учесталих свађа, Гаги је закључио да је Анабела "опседнута Луниним… »
Вести дана »
Живи зид и црвена линија за Генералштаб: Грађани поручују да неће дати народно културно добро (УЖИВО)
Нови магазин пре 2 сатајош 16 повезаних
Руски власници НИС-а послали ОФАК-у захтев за продужетак лиценце, да ли ће га Американци прихватити?
Морава инфо пре 2 сатајош 36 повезаних
Завршен протест "Ми смо живи зид" студената у блокади испред зграде Генералштаба
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 32 повезане
Данас се обележава дан примирја у Првом светском рату Ово су ствари које треба да знате о државном празнику
Ало пре 17 минутајош 34 повезане