Povezane vesti
Moja beba! Sanja Stanković se pohvalila kako uživa: A evo ko je osvojio njeno srce (foto)
Kurir 16.04.2020
Sanja Stanković je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa kim uživa u izolaciji. Naime, ona je postavila fotografiju svog psa i pohvalila se svojim četvoronožnim prijateljem. "Moja beba Ričmond", napisala je Sanja. Kurir.rs / M.M. Kurir Autor… »
Nataša Bekvalac pokazala kako izgleda njena kuća u Čeneju: Bazen u raskošnom dvorištu, kuća sva u staklu, a jedan prizor topi…
Blic 16.04.2020
Pevačica Nataša Bekvalac sa svojim ćerkama vreme u izolaciji provodi na imanju u Čeneju, gde uživaju u prirodi, miru i tišini. Nataša često na društvenim mrežama objavljuje kako provodi vreme u izolaciji, te je i jednom prilikom pokazala da sama kosi… »
Ja imam nas! Nataša Bekvalac ovako provodi vreme u izolaciji: Objavila fotku, pa svima pokazala da nije sama (foto)
Kurir 16.04.2020
Nataša Bekvalac je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kako i sa kim provodi vreme u izolaciji. Naime, pevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se nalazi u društvu ćerki Hane i Katje, a sa njima su i deca njene sestre Kristine… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA:Rusi napali Kijev, 11 žrtava, nema struje; Putin: Proizvodnja oružja povećana više od 22 puta
RTV pre 3 minutajoš 17 povezanih
U Srbiji nakon hladnog i oblačnog jutra razvedravanje, temperatura do 6 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 32 minutajoš 15 povezanih
Utučeni košarkaši Partizana pognutih glava stajali ispred Grobara, ovako je izgledao "sukob" posle Makabija
Telegraf pre 57 minutajoš 19 povezanih
Tokom noći goreo objekat u ulici Kragujevačkog oktobra, jedna osoba povređena (FOTO)
InfoKG pre 17 minutajoš 1 povezana