Povezane vesti

"Zbog tebe sam počeo da se drogiram, bila si užasna u braku"

"Zbog tebe sam počeo da se drogiram, bila si užasna u braku"

Mondo 16.04.2020
Bivšu suprugu krivi za sve. Bivšu suprugu krivi za sve. U Zadruzi je došlo do nove svađe između densera Gagija Đoganija i njegove nekadašnje supruge Anabele Atijas. Oni su se kao i do sada raspravljali oko veze njihove kćerke Lune Đogani i njenog… »
"Zbog tebe sam počeo da se drogiram, bila si užasna": Anabela i Gagi izneli sav prljav veš na videlo, pevačica u sve uplela…

"Zbog tebe sam počeo da se drogiram, bila si užasna": Anabela i Gagi izneli sav prljav veš na videlo, pevačica u sve uplela…

Blic 16.04.2020
Rat Anabele Atijas i Gagija Đoganija ne jenjava u "Zadruzi". Nakon što su se ponovo brutalno izvređali tokom emisije ,,Pitanja gledalaca", bivši supružnici nastavili su raspravu u još oštijem tonu. Gagiju se nije svidelo to što se Anabela meša u… »
Nije ti ime dragan, nego gazmen! Anabela režala na bivšeg: Krenula kao po spisku, a tek što mu je brata spomenula!

Nije ti ime dragan, nego gazmen! Anabela režala na bivšeg: Krenula kao po spisku, a tek što mu je brata spomenula!

Kurir 16.04.2020
Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani nastavili su žestoku raspravu nakon "Pitanja gledalaca". Naime, Gagiju je zasmetalo što majka njegove naslednice nikako ne odobrava njenu vezu sa Markom Miljkovićem, a pevačica ni pod tačkom razno nije… »
Bila sam sa Markom! Anabela otkrila šta je imala sa Miljkovićem, on odmah reagovao! Novi detalji sage Đogani!

Bila sam sa Markom! Anabela otkrila šta je imala sa Miljkovićem, on odmah reagovao! Novi detalji sage Đogani!

Kurir 16.04.2020
Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani ne prestaju da se svađaju, a Anabela je i ovoga puta stavila njihovu ćerku Lunu između dve vatre i zamerila joj je što u ovoj svađi nije stala na njenu stranu. U toku svađe Gagi Anabelu optužio da je… »

Vesti dana »