Повезане вести
"Због тебе сам почео да се дрогирам, била си ужасна у браку"
Мондо 16.04.2020
Бившу супругу криви за све. Бившу супругу криви за све. У Задрузи је дошло до нове свађе између денсера Гагија Ђоганија и његове некадашње супруге Анабеле Атијас. Они су се као и до сада расправљали око везе њихове кћерке… »
"Због тебе сам почео да се дрогирам, била си ужасна": Анабела и Гаги изнели сав прљав веш на видело, певачица у све уплела и…
Блиц 16.04.2020
Рат Анабеле Атијас и Гагија Ђоганија не јењава у "Задрузи". Након што су се поново брутално извређали током емисије ,,Питања гледалаца", бивши супружници наставили су расправу у још оштијем тону. Гагију се није свидело то што… »
Није ти име драган, него газмен! Анабела режала на бившег: Кренула као по списку, а тек што му је брата споменула!
Курир 16.04.2020
Бивши супружници Анабела Атијас и Гаги Ђогани наставили су жестоку расправу након "Питања гледалаца". Наиме, Гагију је засметало што мајка његове наследнице никако не одобрава њену везу са Марком Миљковићем, а певачица ни под… »
Била сам са Марком! Анабела открила шта је имала са Миљковићем, он одмах реаговао! Нови детаљи саге Ђогани!
Курир 16.04.2020
Бивши супружници Анабела Атијас и Гаги Ђогани не престају да се свађају, а Анабела је и овога пута ставила њихову ћерку Луну између две ватре и замерила јој је што у овој свађи није стала на њену страну. У току свађе Гаги… »
Вести дана »
Ирански нови мировни предлог нуди прекид блокаде Ормуза, не спомиње нуклеарни програм
Бета пре 24 минутајош 26 повезаних
Одборници Скупштине Београда данас о више планова генералне регулације, мењању заштићених подручја
Н1 Инфо пре 49 минутајош 14 повезаних
Министарство финансија спрема још 300 милиона евра за стамбене кредите за младе
Форбес пре 44 минутајош 11 повезаних