Povezane vesti
"Zbog tebe sam počeo da se drogiram, bila si užasna u braku"
Mondo 16.04.2020
Bivšu suprugu krivi za sve. Bivšu suprugu krivi za sve. U Zadruzi je došlo do nove svađe između densera Gagija Đoganija i njegove nekadašnje supruge Anabele Atijas. Oni su se kao i do sada raspravljali oko veze njihove kćerke Lune Đogani i njenog… »
"Zbog tebe sam počeo da se drogiram, bila si užasna": Anabela i Gagi izneli sav prljav veš na videlo, pevačica u sve uplela…
Blic 16.04.2020
Rat Anabele Atijas i Gagija Đoganija ne jenjava u "Zadruzi". Nakon što su se ponovo brutalno izvređali tokom emisije ,,Pitanja gledalaca", bivši supružnici nastavili su raspravu u još oštijem tonu. Gagiju se nije svidelo to što se Anabela meša u… »
Nije ti ime dragan, nego gazmen! Anabela režala na bivšeg: Krenula kao po spisku, a tek što mu je brata spomenula!
Kurir 16.04.2020
Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani nastavili su žestoku raspravu nakon "Pitanja gledalaca". Naime, Gagiju je zasmetalo što majka njegove naslednice nikako ne odobrava njenu vezu sa Markom Miljkovićem, a pevačica ni pod tačkom razno nije… »
Bila sam sa Markom! Anabela otkrila šta je imala sa Miljkovićem, on odmah reagovao! Novi detalji sage Đogani!
Kurir 16.04.2020
Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani ne prestaju da se svađaju, a Anabela je i ovoga puta stavila njihovu ćerku Lunu između dve vatre i zamerila joj je što u ovoj svađi nije stala na njenu stranu. U toku svađe Gagi Anabelu optužio da je… »
Vesti dana »

Studentske blokade u Zemunu i kod Vukovog spomenika: Niški studenti krenuli ka Beogradu, Sremci u pohodu ka Pećincima (foto/video)
Blic pre 7 minutajoš 45 povezanih

Kijev objavio snimak – udar na ruske specijalce kod Sudže; komandant "Ahmata": Velika ofanziva, zažaliće što su došli u Kursk
RTS pre 7 minutajoš 29 povezanih

Novak Đoković posle šokantnog poraza: "Stvari su definitivno drugačije za mene"
Dnevnik pre 7 satijoš 25 povezanih

Prekršajna prijava zbog sumnje da je vređao članove SNS-a kod Bajlonijeve pijace
RTS pre 3 satajoš 22 povezane

Srbi su čudo! I nove nade srpskog streljaštva zablistale u finalu Evropskog prvenstva
Večernje novosti pre 33 minutajoš 22 povezane