Povezane vesti
Raspored rada za Uskrs Zdravstvenog centra Vranje
Jug press 16.04.2020
VRANJE Zdravstveni centar Vranje objavio je raspored rada tokom Uskršnjih praznika. Tokom predstojećeg praznika, neradni dani biće 17, 18, 19. i 20. april Za vreme praznika, radiće samo dežurne službe u Domu zdravlja Vranje, od 7 do 18 časova: Služba za… »
Raspored rada Doma zdravlja Leskovac u vreme praznika
Jugmedia 16.04.2020
Od petka 17. aprila do 20. aprila Dom zdravlja Leskovac će raditi po sledećem rasporedu: Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih – Zdravstvena ambulanta br 4 (Ul. Svetozara Markovića 116) u vremenu od 7 do 18 sati. Zdravstvena stanica Brestovac od 7 do 14… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 12 minutajoš 10 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 28 minutajoš 7 povezanih
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane
Kad i gde možete da gledate meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Larn – Crvena zvezda?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana