Povezane vesti
Golman Juventusa se prisetio meča sa ajaksom: Kada sam video Tadića pomislio sam – ‘O moj Bože…’
Hot sport 16.04.2020
Utisak koji je na golmana Juventusa ostavio srpski fudbaler iz prošle godine još ne bledi. Juventus je prošle szeone u četvrtfinalu Lige šampiona igrao protiv Ajaksa, a Vojček Ščesni je i dalje pod utiskom odlične igre Dušana Tadića. Holandski… »
Koga bi Dušan Tadić doveo u Ajaks? Filipa Kostića!
Mozzart sport 16.04.2020
Pohvale Ajaksove ’desetke’ na račun reprezentativnog kolege. U ovo vreme prošle godine, cela Evropa je pričala o Dušanu Tadiću i Ajaksu. Srpski as je igrao maestralno u Ligi šampiona i bio jedan od najboljih pojedinaca u iznenađujućim… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest u Beogradu, dan posle: Potresna iskustva građana ka kojima je ispaljen zvučni udar, „ćaci“ se povlače iz Pionirskog parka
Nova pre 11 minutajoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

Vasiljević: Naša procena o 107.000 učesnika veoma realna, izuzetno masovan skup
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih

Porastao broj stradalih u stravičnom požaru na koncertu u Severnoj Makedoniji: Žrtve starosti između 14 i 25 godina (VIDEO)
Danas pre 11 minutajoš 197 povezanih

Zna se ko igra najbolji basket - Milivojević doneo zlato Srbiji na Kupu šampiona!
B92 pre 46 minutajoš 22 povezane