Povezane vesti
"Uzeću joj decu kad izađem, nije mi do života, a ona đuska": Nakon svađa sa Anabelom Gagi besan skovao plan
Blic 16.04.2020
Svađe između Gagija Đoganija i njegove bivše supruge Anabele ne jenjavaju, a on je otkrio da planira da ćerku Ninu uzme i dovede da živi kod njega, Gagi nije krio nezadovoljstvo zbog Anabelinog ponašanja, pa je poručio da andrej ne može da čuva… »
Moju decu ću da joj uzmem, a blankica neka ostane kod nje?! Gagi skovao pakleni plan: Neće debil da mi zagorčava život!
Kurir 16.04.2020
Gagi Đogani u razgovoru sa Erminom Pašović u dvorištu Bele kuće "Zaruge" istakao je koliko ga Anabela nervira, iako "nema nikakvu obavezu prema njoj, koja mu je pre deset godina bila žena". On je izrazio i nezadovoljstvo time kakva je ona majka, te… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Brat Tanje Savić sa trudnom ženom stigao na sestrin rođendan: Ne odvaja se od plavuše, a Muki od glave do pete u belom - skockao se do bola (Video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Sve članice EU osim Mađarske potpisale zajedničku izjavu podrške Ukrajini
Danas pre 6 satijoš 1 povezana