Povezane vesti
„DOK MI JE OTAC UMIRAO, DIREKTOR ME JE LAGAO DA MU NIJE NIŠTA“ Ispovest novinara „Blica“ iz Niša kojem je otac preminuo od…
Jugmedia 16.04.2020
Zbog neodgovornih ljudi u Gerontološkom centru u Nišu, mog oca Aleksandra Janačkovića (77) sahranio sam u subotu u limenom sanduku. Otišao je bez poslednjeg pozdrava, u bolničkoj pižami, umotan u dva čaršava sa dezinfekcionim sredstvom, po protokolima za… »
Prva žrtva korone u Gerontološkom centru u Nišu kardiolog od koga su učili današnji eminentni stručnajci
Jugmedia 16.04.2020
Potpukovnik u penziji, vojni lekar, kardiolog, specijalista interne medicine Aleksandar Janačković (77), prva je žrtva korone iz Gerontološkog centra u Nišu, koji je zbog neodgovornosti onih koji su bili plaćeni da brinu o njemu, preminuo 9. aprila… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 87 povezanih

Pucnjava u američkoj vojni bazi: Više osoba ranjeno, policija uhapsila napadač: Tramp obavešten o svemu, oglasila se Bela kuća (foto)
Blic pre 49 minutajoš 25 povezanih

"Žele da imovinu Republike Srpske prebace na nivo BiH" Pukovnik u penziji šokirao: Rs ima najkvalitetniju šumu, zato su poslali Šmita!
Kurir pre 4 minutajoš 181 povezana

Zvezda smirila poljsko ludilo: Krunić pogađao i plesao u Poznanju
Euronews pre 49 minutajoš 59 povezanih