Povezane vesti
"Već 40 godina živim u ludnici": Lepa Brena iskreno o odnosu sa Bobom, zaradi i strahu:"Nekoliko prijatelja nam je obolelo…
Blic 17.04.2020
Folk diva dane u izolaciji provodi u svom domu sa suprugom Bobom Živojnovićem i sinovima Stefanom i Viktorom, dok je Filip sa svojom porodicom. - Moja generacija je vaspitana po izreci: red, rad i disciplina. Zato mi izolacija ne pada teško. Svesna sam… »
Lepa Brena otvara kapiju svog imanja: Već 40 godina živim u ludnici, sada mi prija mir
Kurir 17.04.2020
Dok nam prenosi deo atmosfere iz svog dvorišta, u kojem dane deli sa suprugom i sinovima, čuvena pevačica otkriva da li je uplašena i s kakvim emocijama ide u susret 60. rođendanu. U trenutku kada sva zvanja i titule gube značaj, kada smo svi… »
Vesti dana »

Uživo sve veće tenzije na protestu u Beogradu: Uhapšen muškarac zbog pretnje bombama, drugi sramno provocirao studente koji hoće da uče
Kurir pre 22 minutajoš 50 povezanih

BLOG UŽIVO Ogroman broj ljudi krenuo ka Skupštini: Bajkeri i veterani formirali prsten, na Slaviji nema gde igla da padne
Nova pre 22 minutajoš 96 povezanih

MUP: Određeno zadržavanje osumnjičenom da je u Žarkovu automobilom oborio tri osobe
Euronews pre 51 minutajoš 30 povezanih

Traktori na čelu Kolona studenta u blokadi sa Novog Beograda krenula ka centru grada saobraćaj Ne funkcioniše, oprečne informacije o epicentru današnjih zbivanja (foto)
Dnevnik pre 57 minutajoš 25 povezanih

"Koalicija voljnih" spremna da podrži mir u Ukrajini; Moskva izveštava o uspesima u Kurskoj oblasti
RTS pre 22 minutajoš 23 povezane