Povezane vesti
"Već 40 godina živim u ludnici": Lepa Brena iskreno o odnosu sa Bobom, zaradi i strahu:"Nekoliko prijatelja nam je obolelo…
Blic 17.04.2020
Folk diva dane u izolaciji provodi u svom domu sa suprugom Bobom Živojnovićem i sinovima Stefanom i Viktorom, dok je Filip sa svojom porodicom. - Moja generacija je vaspitana po izreci: red, rad i disciplina. Zato mi izolacija ne pada teško. Svesna sam… »
Lepa Brena otvara kapiju svog imanja: Već 40 godina živim u ludnici, sada mi prija mir
Kurir 17.04.2020
Dok nam prenosi deo atmosfere iz svog dvorišta, u kojem dane deli sa suprugom i sinovima, čuvena pevačica otkriva da li je uplašena i s kakvim emocijama ide u susret 60. rođendanu. U trenutku kada sva zvanja i titule gube značaj, kada smo svi… »
Vesti dana »

Protest '15. za 15' blokirao Beograd, studenti najavili finale u 21 sat
Bloomberg Adria pre 10 minutajoš 64 povezane

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone iz više pravaca se slivaju u centar grada, glavna bina na Trgu Slavija, pročitani studentski zahtevi
RTS pre 10 minutajoš 112 povezane

Uhapšena dilerka iz Zrenjanina! Policija ženi stavila lisice na ruke nakon pretresa stana, određeno zadržavanje!
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih

FOTO „Širimo se“: Studenti objavili mapu blokade i pozvali građane – Dođite na Slaviju!
Nova pre 44 minutajoš 48 povezanih

Zelenski: Pitanje teritorije u ukrajinskom ratu sa Rusijom komplikovano
Vesti online pre 1 satjoš 28 povezanih