Povezane vesti
"Otišao je moj brat. U ratu mi je sačuvao život": Sećanje hrvatskog ratnog komandanta na dr Lazića
Telegraf 17.04.2020
Nekadašnji ratni komandant Hrvatskog veća odbrane potresnim rečima se oprostio od doktora Miodraga Lazića koji mu je u ratu spasao život. Nazvao me jedan veliki prijatelj, uz samo jednu kratku rečenicu: “Umro nam je doktor Laza!” Čitav dan mi je ta… »
"Moj prijatelj, brat, ljudina": Doktor Lazić spasao je život bivšem oficiru hrvatske vojske, hirurgov potez kasnije zauvek ih…
Blic 16.04.2020
Nazvao me jedan veliki prijatelj, uz samo jednu kratku rečenicu: “Umro nam je doktor Laza!” Čitav dan mi je ta rečenica odzvanjala u ušima i ne mogu ni shvatiti ni prihvatiti! Moj prijatelj, brat, ljudina, doktor i opet naš Lazo… Ovim rečima od doktora… »
Vesti dana »
Gde je bio Šon Pen? Osvojio je Oskara, ali se nije pojavio na dodeli
N1 Info pre 25 minutajoš 43 povezane
Brate, ti si baš pao sa Marsa! Ameri se žestoko obrukali kad su trebali da se poklone Arini Sabalenki
Večernje novosti pre 35 minutajoš 26 povezanih
Upravo je stigla najžešća pretnja za NATO savez! Tramp poludeo na Evropljane zbog Irana: "Šaljite vojsku ili neće biti dobro"
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Još danas toplo, pa stiže zahlađenje sa padavinama, evo gde se očekuje sneg: prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
Međumesno autobusko stajalište "Autokomanda" privremeno ukinuto zbog radova
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih