Povezane vesti
Miljana Zolu izbacila naglavačke: Zatekla ga sa narkoticima pa objavila skandaloznu poruku: "Krao mi je novac iz novčanika"
Blic 17.04.2020
Miljana Kulić otkrila je da je izbacila Zoli uz stana, pa ispričala šta se desilo. - Imam obaveštenje, Zolu sam isterala iz stana - priznala je Miljana pa dodala da je dečka zatekla kako koristi narkotike: - Mnogo sam uznemirena, od sinoć ne mogu da… »
Zatekla sam Zolu kako se drogira! Krao mi pare iz novčanika: Miljana Kulić u šoku, evo šta joj se desilo na Veliki petak
Kurir 17.04.2020
Miljana Kulić podelila je sa svima na Instagramu skandaloznu poruku, u kojoj je objasnila kako je zatekla dečka Lazara Čolića Zolu kako šmrče kokain. Kulićeva je napisala kako ga je ostavila, ali i zatekla da joj krade pare iz novčanika. "Zolu sam… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 0 minutajoš 26 povezanih

Prosvetari pokušali da dostave pismo sindikatima: U prostorijama nije bilo nikog
Radio 021 pre 5 satijoš 14 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 6 satijoš 8 povezanih

Tramp: SAD će odgovoriti na uzvratne carine koje je uvela EU na čelik i aluminijum
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane