Povezane vesti
Lajčak: Moj zadatak je okončanje dijaloga Kosova i Srbije
Beta 17.04.2020
Specijalni predstavnik EU Miroslav Lajčak izjavio je da je njegov zadatak da uspešno okonča dijalog Kosova i Srbije i da osigura da te dve strane zauvek reše sva nerešena pitanja. Lajčak je za Radio Slobodna Evropa (RSE) rekao da postoji samo jedan… »
Lajčak: Moj je zadatak da osiguram da Kosovo i Srbija zauvek reše sva pitanja
N1 Info 17.04.2020
Novoimenovani specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Prištine i Beograda, Miroslav Lajčak, izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da je njegov zadatak da uspešno okonča dijalog Kosova i Srbije, kao i da osigura da Kosovo i Srbija jednom… »
Lajčak: Produktivni i korisni razgovori s Kurtijem i Rakićem
Beta 17.04.2020
Specijalni predstavnik EU Miroslav Lajčak izjavio je danas da je imao produktivne i korisne razgovore s vršiocem dužnosti premijera Kosova Aljbinom Kurtijem i predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem. Lajčak, specijalni predstavnik EU za dijalog… »
Lajčak sa Kurtijem i Rakićem o dijalogu Beograda i Prištine
Blic 17.04.2020
Izvestilac EU za dijalog Beograda i Prištine i Zapadni Balkan Miroslav Lajčak razgovarao je danas sa predstavnicima Srpske liste i sa v. d. kosovskog premijera Aljbinom Kurtijem o nastavku dijaloga Beograda i Prištine, kao i o borbi protiv korona virusa… »
Lajčak za RSE: Nastaviću da usko sarađujem sa SAD
Slobodna Evropa 17.04.2020
Novoimenovani specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Prištine i Beograda Miroslav Lajčak izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da je njegov zadatak da uspešno okonča dijalog Kosova i Srbije, kao i da osigura da Kosovo i Srbija jednom zauvek… »
Lajčak razgovarao sa Kurtijem i Rakićem o dijalogu i borbi protiv pandemije
N1 Info 17.04.2020
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak rekao je da je, u okviru diskusije sa političkim liderima regiona, razgovarao sa premijerom Kosova u ostavci Aljbinom Kurtijem i gradonačelnikom Severne Kosovske Mitrovice… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 3 minutajoš 23 povezane

Ništa od finala: Sinančević se neće boriti za medalju na Svetskom prvenstvu!
Hot sport pre 17 minutajoš 19 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 37 minutajoš 12 povezanih

Supruga Čarlija Kirka stala pred kamere, pa rekla neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli"
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih

Vremenska prognoza za 13. septembar: Sunčano i toplo, ponegde kratkotrajna kiša
Mondo pre 4 satijoš 9 povezanih