Povezane vesti

Tada si me počistio sa terena: Zanimljiv razgovor teniskih asova – Đoković priznao Mareju najteži poraz u karijeri

Tada si me počistio sa terena: Zanimljiv razgovor teniskih asova – Đoković priznao Mareju najteži poraz u karijeri

Hot sport 17.04.2020
Teniseri su slobodno vreme u karantinu iskoristili kako bi proćaskali preko Instagrama. Novak Đoković i Endi Marej, putem ove društvene razgovarali su o brojim temama. Marej je bio domaćin, a Novak se izvinio na kašnjenju, a razgovor su krenuli… »
"Isprašio si mi zadnjicu, obriši taj snimak": Kirjos provocirao, a čuveni Švajcarac zaprepastio srednjim prstom! Đoković…

"Isprašio si mi zadnjicu, obriši taj snimak": Kirjos provocirao, a čuveni Švajcarac zaprepastio srednjim prstom! Đoković…

Sportal blic 17.04.2020
U želji da ubiju vreme u izolaciji i očvrste odnos sa svojim navijačima, Novak Đoković i Endi Marej su se dogovorili da zajedno učestvuju u "lajv" razgovoru na Instagramu. Turniri su otkazani, "beli sport" stopiran, a je odlučio da prekrati vreme i… »
Novak: Moja porodica ima mnogo sreće u ovoj situaciji

Novak: Moja porodica ima mnogo sreće u ovoj situaciji

N1 Info 17.04.2020
Najbolji teniser sveta Novak Đoković provodi vreme u španskoj Marbelji tokom pandemije koronavirusa sa svojom porodicom, a na Instagram lajv seansi razgovarao je sa svojim dobrim prijateljem i velikim rivalom Endijem Marijem. “Nalazim se u Španiji… »

Vesti dana »