Povezane vesti
Tada si me počistio sa terena: Zanimljiv razgovor teniskih asova – Đoković priznao Mareju najteži poraz u karijeri
Hot sport 17.04.2020
Teniseri su slobodno vreme u karantinu iskoristili kako bi proćaskali preko Instagrama. Novak Đoković i Endi Marej, putem ove društvene razgovarali su o brojim temama. Marej je bio domaćin, a Novak se izvinio na kašnjenju, a razgovor su krenuli… »
"Isprašio si mi zadnjicu, obriši taj snimak": Kirjos provocirao, a čuveni Švajcarac zaprepastio srednjim prstom! Đoković…
Sportal blic 17.04.2020
U želji da ubiju vreme u izolaciji i očvrste odnos sa svojim navijačima, Novak Đoković i Endi Marej su se dogovorili da zajedno učestvuju u "lajv" razgovoru na Instagramu. Turniri su otkazani, "beli sport" stopiran, a je odlučio da prekrati vreme i… »
Novak: Moja porodica ima mnogo sreće u ovoj situaciji
N1 Info 17.04.2020
Najbolji teniser sveta Novak Đoković provodi vreme u španskoj Marbelji tokom pandemije koronavirusa sa svojom porodicom, a na Instagram lajv seansi razgovarao je sa svojim dobrim prijateljem i velikim rivalom Endijem Marijem. “Nalazim se u Španiji… »
Vesti dana »

UŽIVO Uhapšen dobitnik NIN-ove nagrade i još troje ljudi: Obezbeđenje tuklo aktiviste lancima i kišobranima, najavljen protest u 14 sati
Nova pre 21 minutajoš 73 povezane

Zelenski zahvalio za pomoć liderima EU ističući da Ukrajinci 'nisu sami'
Slobodna Evropa pre 27 minutajoš 27 povezanih

(BLOG) Prosvetari „korakom do slobode“ stižu u Čačak na protest, srednjoškolci i građani pešače od Kikinde do Bečeja
N1 Info pre 21 minutajoš 6 povezanih

Meloun: Naše protivnike ne zanima niko ko ne nosi broj 15 (video)
Sportski žurnal pre 50 minutajoš 26 povezanih

Ministarka o platama u prosveti po broju radnih sati: Ako se sada krene sa nadoknadama školska godina može da se završi
Euronews pre 3 satajoš 21 povezana