Povezane vesti
Jugoslavija, nostalgija i umetnost: „Povezujem se s ljudima koji su deo mene, a nisam stigla da ih upoznam“
Južne vesti 18.04.2020
Marija Simić Poštanske markice pripadaju Marijinoj mami, koja ih je skupljala tokom osnovne i srednje škole. Najveći deo je skidan sa pisama koje je dobijala od oca koji je radio u inostranstvu. Drugi deo je kupljen na sajmovima ili se menjala sa… »
Izložba predmeta iz perioda Jugoslavije: "Povezujem se s ljudima koji su deo mene, a nisam stigla da ih upoznam"
Radio 021 18.04.2020
Mali beg od stvarnosti predstavlja virtuelna izložba Muzeja Jugoslavije i mnoge vraća u mladost i vreme koje iz ove perspektive možda deluje kao izmišljeno. Marija Simić Poštanske markice pripadaju Marijinoj mami, koja ih je skupljala tokom osnovne… »
Jugoslavija, nostalgija i umetnost: „Povezujem se s ljudima koji su deo mene, a nisam stigla da ih upoznam“
Danas 18.04.2020
U Srbiji u proleće 2020. teško je započeti tekst, a ne spomenuti pandemiju korona virusa. Ipak, mali beg od stvarnosti predstavlja virtuelna izložba koju je pokrenuo Muzej Jugoslavije i mnoge vraća u mladost i vreme koje iz ove perspektive možda… »
Vesti dana »
Napeto na Kosovu: Pojačano prisustvo policije na severu posle eksplozije u kanalu Ibar-Lepenac i pretresa srpskih kuća
NIN pre 9 minutajoš 36 povezanih
Na Kopaoniku veje li veje, a tek Zlatibor! Mećava na Pešteru i Goliji! Šta su meteorolozi najavili za ostatak Srbije, kakvo nas vreme očekuje (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Nova šefica diplomatije EU i predsednik Evropskog saveta u poseti Kijevu
Beta pre 15 minutajoš 7 povezanih
Balistička raketa lansirana iz Jemena na Izrael; Svetska narodna kuhinja prekida rad u Gazi
RTS pre 9 minutajoš 8 povezanih