Повезане вести

Изложба предмета из периода Југославије: "Повезујем се с људима који су део мене, а нисам стигла да их упознам"

Изложба предмета из периода Југославије: "Повезујем се с људима који су део мене, а нисам стигла да их упознам"

Радио 021 18.04.2020
Мали бег од стварности представља виртуелна изложба Музеја Југославије и многе враћа у младост и време које из ове перспективе можда делује као измишљено. Марија Симић Поштанске маркице припадају Маријиној мами, која их је… »
Југославија, носталгија и уметност: „Повезујем се с људима који су део мене, а нисам стигла да их упознам“

Југославија, носталгија и уметност: „Повезујем се с људима који су део мене, а нисам стигла да их упознам“

Јужне вести 18.04.2020
Марија Симић Поштанске маркице припадају Маријиној мами, која их је скупљала током основне и средње школе. Највећи део је скидан са писама које је добијала од оца који је радио у иностранству. Други део је купљен на сајмовима… »

Данас 18.04.2020
У Србији у пролеће 2020. тешко је започети текст, а не споменути пандемију корона вируса. Ипак, мали бег од стварности представља виртуелна изложба коју је покренуо Музеј Југославије и многе враћа у младост и време које из ове… »

Вести дана »