Povezane vesti
Poslije intenzivne njege slijedi dug oporavak od korona virusa
Al Jazeera 18.04.2020
'Morao sam sve ponovno učiti: pisati, hodati, stajati na nogama. Nisam mislio da bi moglo biti tako teško'. "Morao sam ponovno učiti disati", kaže Paulo Alves iz Francuske, jedan od oboljelih od covida-19 koji je bio na intenzivnoj skrbi i ozdravio… »
Ljudi koji su pobedili koronu podelili su svoja iskustva Morali su ponovo da uče da dišu, stoje na nogama, hodaju i pišu
Kurir 18.04.2020
Sedmice provedene na respiratoru ostavljaju tragove i zahtevaju dug oporavak. Svoja mukotrpna iskustva podelio je Francuz Paulo Alves, koji je bio u teškom stanju i na intenzivnoj nezi zbog COVID-19. "Morao sam ponovo da učim da dišem", kazao je Alves… »
"Učio sam ponovo da hodam, pišem i stojim": Francuz koji je bio u komi zbog korone opisao oporavak posle skidanja sa…
Večernje novosti 18.04.2020
Najteže obolele okreću na stomak jer takav položaj doprinosi povećanju količine kiseonika u njihovim plućima. MORAO sam ponovo da učim da dišem - kaže Paulo Alves iz Francuske, jedan od obolelih od Covid-19 koji je bio na intenzivnoj nezi i… »
Vesti dana »

Skupština Republike Srpske usvojila Predlog odluke o pristupanju donošenja novog ustava
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Tramp vezuje ruke i Putinu: I zelenskom?! Kako bi mogao da izgleda prekid vatre u Ukrajini: 4 faze, jedna će posebno zaboleti i Moskvu i Kijev
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Rumunska desnica predstavila dva nova kandidata za predsedničke izbore, posle isključenja Kalina Đorđeskua
Danas pre 5 satijoš 1 povezana