Повезане вести
Послије интензивне његе слиједи дуг опоравак од корона вируса
Ал Јазеера 18.04.2020
'Морао сам све поновно учити: писати, ходати, стајати на ногама. Нисам мислио да би могло бити тако тешко'. "Морао сам поновно учити дисати", каже Пауло Алвес из Француске, један од обољелих од цовида-19 који је био на… »
Људи који су победили корону поделили су своја искуства Морали су поново да уче да дишу, стоје на ногама, ходају и пишу
Курир 18.04.2020
Седмице проведене на респиратору остављају трагове и захтевају дуг опоравак. Своја мукотрпна искуства поделио је Француз Пауло Алвес, који је био у тешком стању и на интензивној нези због ЦОВИД-19. "Морао сам поново да учим да… »
"Учио сам поново да ходам, пишем и стојим": Француз који је био у коми због короне описао опоравак после скидања са…
Вечерње новости 18.04.2020
Најтеже оболеле окрећу на стомак јер такав положај доприноси повећању количине кисеоника у њиховим плућима. МОРАО сам поново да учим да дишем - каже Пауло Алвес из Француске, један од оболелих од Цовид-19 који је био на… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 9 минутајош 1 повезана