Повезане вести
Ђоковић о публици: Раније ми је било теже кад су против мене
Дневник 18.04.2020
БЕОГРАД:Најбољи тенисер света Новак Ђоковић током данашњег Инстаграм "лајва" са Стеном Вавринком причао је о томе како се носи са притиском кад је публика против њега. "Није лако када је већина људи на трибинама против тебе… »
Кад ти син прекине "лајв" са Вавринком: Кад играмо тенис? (видео)
Мондо 18.04.2020
Мали Стефан је разнежио све фанове! Мали Стефан је разнежио све фанове! Тенисери Новак Ђоковић и Стен Вавринка недавно су причали преко Инстаграм "лајва". Расправљали су о разним темама, а у моменту када је Новак причао о односу… »
Фото/видео Ђоковић после Мареја прича о и са Вавринком: Швајцарац питао Србина оно што све занима - Новак отворено о односу са…
Вечерње новости 18.04.2020
Није лако када је већина људи на трибинама против тебе. Осећам, да докле год постоји поштовање, докле год навијају за мог противника и поштују мене, то је у реду - каже Новак. Два дана, два разговора са колегама из света… »
Ђоковић: Док год ме поштују, не смета ми када навијају против мене
Моззарт спорт 18.04.2020
„Али, када осетим непоштовање, постајем емотиван“, признаје Новак. После разговора са Ендијем Марејем, испричао се Новак Ђоковић данас и са Стеном Вавринком путем инстаграма. Швајцарац је дошао на ред као логичан саговорник… »
Стефан прекинуо разговор Новака и Стена: Ђоковић открио да игра тенис са сином, Вавринка му је дао и једно обећање (видео)
Вечерње новости 18.04.2020
Усред разговора са Швајцарцем Новака је прекинуо његов син Стефан који се потом поздравио са Стеном. Водили су Новак Ђоковић и Стен Вавринка разговор о разним темама на Инстаграму. Док је српски играч покушавао да објасни однос… »
Новак, Рафа, Роџер: У филму немате три добра момка
Н1 Инфо 18.04.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић разговарао је у суботу са швајцарским играчем Станом Вавринком. Пошто је дан раније причао са Ендијем Маријем, српски тенисер се у суботу чуо са Станом Вавринком. Двојица великих ривала и… »
"Нисам поносан на: То!" Вавринка "пецнуо" Ђоковића где највише боли, а онда се усред емотивног признања десио тотално…
Спортал блиц 18.04.2020
Током разговора уживо на Инстаграму, Стан Вавринка је Новака Ђоковића упитао за најболнију ситуацију у његовој каријери. Наравно, радило се о томе како се Ноле носи с тим што навијачи неретко далеко више бодре Роџера Федерера и… »
Вести дана »
Више од 50 места у Србији нема алтернативу НИС-овим пумпама
Слободна Европа пре 1 сатјош 37 повезаних
Колико кошта легализација и ко не мора уопште да плати! Овако изгледа сајт на који се пријављујете, врло је једноставно! Све готово у неколико кликова
Курир пре 12 минутајош 100 повезаних
Уживо: Зеленски стигао у Лондон! Судбина Украјине зависи од ове две кључне ставке
Ало пре 12 минутајош 55 повезаних