Povezane vesti
Vanesa Brajant na Instagramu postavila poruku u čast pokojne ćerke i čitav svet je u suzama
Noizz 18.04.2020
Vanesa Brajant je neutešna mesecima zbog gubitka supruga Kobija i ćerke Điđi, o čemu najbolje govori njena objava na Instagramu. "Tako sam ponosna na tebe Điđi. Bože, koliko mi nedostaješ. Zaslužila si da živiš dug, sretan i zdrav život. Da te barem mogu… »
Điđi Brajant izabrana kao pik na NBA draftu, njena majka je neutešna: Da bar mogu da te zagrlim...
Telegraf 18.04.2020
Strašno mi nedostaješ- poručila je Vanesa. Vanesa Brajant, supruga bivšeg košarkaša Los Anđeles Lejkersa Kobija Brajanta i dalje se teško miri sa gubitkom najmilijih. Ona je više puta u poslednja tri meseca isticala koliko ju je pogodila tragična… »
Vesti dana »
Skup SNS-a u Areni, Vučić pred lokalne izbore poručio kandidatima da slušaju narod ili će ih menjati
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih
Iranski napadi na američke vojne baze na Bliskom istoku izazvali štetu od 800 miliona dolara
BBC News pre 1 satjoš 83 povezane
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 24 minutajoš 36 povezanih
U "Golfu" na Zvezdari krili 75 kilograma droge! Evo kako su se branila dvojica uhapšenih dilera
Kurir pre 49 minutajoš 25 povezanih