Повезане вести

"Цвеће за годишњицу од мог Кобија": Ванеса Брајант збунила свет објавом на Инстаграму, а потом је све било јасније

"Цвеће за годишњицу од мог Кобија": Ванеса Брајант збунила свет објавом на Инстаграму, а потом је све било јасније

Спортал блиц 19.04.2020
Ванеса Брајант, супруга трагично настрадалог Кобија Брајанта, објавила је емотивну фотографију на Инстаграм и то на тачно 19 година од венчања. Ванесу су изненадили пријатељи, , некадашњи Кобијев саиграч, заједно са супругом… »
Ванеса објавом на Инстаграму растужила све: Супруга Кобија Брајанта емотивно обележила годишњицу брака (фото)

Ванеса објавом на Инстаграму растужила све: Супруга Кобија Брајанта емотивно обележила годишњицу брака (фото)

Вечерње новости 19.04.2020
Мој краљу, срце моје, мој најбољи пријатељу. Све најбоље за 19. годишњицу брака, душо. Толико ми недостајеш. Волела бих да си овде и да ме држиш у наручју. Волим те - написала је Ванеса. Прошла су скоро три месеца од… »
"Волела бих да си ту, да ме држиш: У наручју..." Ванеса Брајант се огласила с посебним разлогом и расплакала многе! /фото/

"Волела бих да си ту, да ме држиш: У наручју..." Ванеса Брајант се огласила с посебним разлогом и расплакала многе! /фото/

Спортал блиц 18.04.2020
Супруга трагично страдалог кошаркаша Кобија Брајанта, Ванеса, објавила је на свом Инстаграм налогу фотографију која је многима натерала сузе на очи. Наиме, Ванеса и би данас прославили 19. годишњицу брака. Супруга некадашњег… »

Вести дана »