Povezane vesti
Radojičić: Za 40 sati policijskog časa 118 prekršaja zabrane kretanja
Blic 19.04.2020
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je do jutros, za 40 sati policijskog sata, bilo 118 prekršaja zabrane kretanja što, dodaje, ukazuje da su se Beograđani poneli disciplinovano i odgovorno. - Taj podatak je za dvomilionski grad na… »
Radojičić: Beograđani odgovorni, zabeleženo 118 slučajeva kršenja mera zabrane
N1 Info 19.04.2020
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je u proteklih 40 sati u glavnom gradu zabeleženo 118 slučajeva krešenja mere zabrane kretanja, uvedene u borbi protiv pandemije koronavirusa. "Beograđani se ponašaju odogovorno i disciplinovano. To je… »
Radojičić: 118 slučajeva kršenja mera u proteklih 40 sati u Beogradu
Novi magazin 19.04.2020
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je u proteklih 40 sati u glavnom gradu zabeleženo 118 slučajeva krešenja mere zabrane kretanja, uvedene u borbi protiv pandemije koronavirusa. "Beograđani se ponašaju odogovorno i disciplinovano… »
Vesti dana »
Ekskluzivni snimak: Jelena Karleuša besnela u finalu Pinkovih zvezda, zamalo haos uživo u programu (video)
Mondo pre 33 minutajoš 23 povezane
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 6 satijoš 25 povezanih
"Imao sam keca iz geografije - ja nikada nisam čuo za njih" Rade Bogdanović nasmejao sve u studiju: Nemam ja pare za te egzotične destinacije
Kurir pre 34 minutajoš 87 povezanih
Hrvatska gleda i ne veruje! Evo šta je najveći sudija svih vremena rekao o meču sa Portugalom
Večernje novosti pre 10 satijoš 18 povezanih