Повезане вести
Не бих да ме неко приморава на вакцину да бих путовао: Ноле открио велики проблем тенисера
Телеграф 19.04.2020
Наши спортисти се сагласили да "неизвесност убија" Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић открио је у разговору са српским спортистима шта га највише брине у вези са пандемијом корона вируса, када би могла да се настави сезона… »
Ђоковић директан: Тешко ће ме натерати да се вакцинишем
Моззарт спорт 19.04.2020
„Трајаће ова ситуација још дуго“, поручио најбољи тенисер света. Новак Ђоковић је организовао Ускршње дружење са српским спортистима, преко апликације „Зум“ Учешће су узеле Новакове колеге из света тениса, Ненад Зимоњић… »
Новак говорио о вакцинацији – Атанасијевић: ‘Ако буде другог таласа, можемо да угасимо колективне спортове’
Хот спорт 19.04.2020
У Новаковом ускршњем разговору на ‘Зум’ мрежи учешће су узели и Ненад Зимоњић, Виктор Троицки, Јанко Типсаревић, Душан Лајовић и Филип Крајиновић. Поред тенисера, гости су били Душан Борковић, Александар Атанасијевић и Марко… »
Јанко: Брзо ће проћи све ово, осам пута сам се враћао
Н1 Инфо 19.04.2020
На крају разговора са српским спортистима на Фејсбуку ког је организовао Новак Ђоковић, бивши српски тенисер Јанко Типсаревић је поделио своје искуство о томе како време брзо пролази у моментима када се не игра. У разговору ког… »
Елита српског спорта "на вези" - Ђоковић говорио о највећем проблему, вакцинацији, Типсаревић оптимиста
Спортске.нет 19.04.2020
Дотакао се најбољи тенисер света неких јако битних тема. На друштвеној мрежи "Фејсбук" данас је уживо одржан видео разговор између истакнутих личности из српског спорта, који је организовао најбољи тенисер света Новак Ђоковић… »
Ђоковић: Нисам за вакцинацију против коронавируса
Вести онлине 19.04.2020
Најбољи српски спортиста Новак Ђоковић дискутовао је на Фејсбуку са својим колегама о тренутној ситуацији, али и многим другим темама. У „лајву“ су учествовали још Душан Борковић, Душан Лајовић, Александар Атанасијевић, Виктор… »
Ђоковић организовао дружење са српским спортистима: Новак признао да није присталица вакцинације, Типсаревић уверен да ће се…
Вечерње новости 19.04.2020
Ја први нисам за те вакцине, нисам присталица тога да морам да се вакцинишем да бих путовао. Ако то буде било правило и закон, шта ће онда бити - пита се Новак. После разговора на Инстаграму са Ендијем Марејом и Стеном Вавринком… »
Ускршњи чет са Ђоковићем: Велики сам противник вакцинисања (видео)
Спортски журнал 19.04.2020
Новак Ђоковић је организовао Ускршње дружење са српским спортистима, преко апликације „Зум“. Учешће су узеле Новакове колеге из света тениса, Ненад Зимоњић, Виктор Троицки, Јанко Типсаревић, Душан Лајовић и Филип Крајиновић… »
Ђоковић: Први нисам за те вакцине
Мондо 19.04.2020
"Морам да одлучим да ли ћу да се подвргнем томе", рекао је најбољи тенисер на свету. "Морам да одлучим да ли ћу да се подвргнем томе", рекао је најбољи тенисер на свету. У разговору са познатим српским спортистима на Фацебооку… »
Ђоковић: Путовања највећи проблем, противник сам вакцинације
Н1 Инфо 19.04.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић из карантина у Шпанији поручио је да не може да прецизира када ће се сезона наставити, али је сигуран да спорт после пандемије коронавируса неће бити исти. Србин је у лајву на Фејсбуку… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 7 сатијош 15 повезаних

Тешка саобраћајна несрећа у Срему: Најмање троје погинулих, 35 повређених
BBC News пре 25 минутајош 180 повезаних

Саша Обрадовић: Одбрана у другој и трећој четвртини одлучила утакмицу
Радио сто плус пре 25 минутајош 59 повезаних