Povezane vesti
Japanski profesor: Mislim da neće biti Olimpijskih igara ni naredne godine
Mozzart sport 20.04.2020
"Za održavanje Igara potrebna su dva uslova - da je koronavirus pod kontrolom u Japanu i da je koronavirus pod kontrolom svuda na svetu", rekao je Ivata. Japanski profesor infektivnih bolesti Kentaro Ivata rekao je danas da je pesimista i da ne veruje da… »
Japanski profesor: Teško ćemo gledati OI sledeće leto!
Hot sport 20.04.2020
Japanski profesor infektivnih bolesti Kentaro Ivata rekao je danas da je pesimista i da ne veruje da će se Olimpijske igre u Tokiju održati za 15 meseci. – Da budem iskren, mislim da se Olimpijske igre neće održati sledeće godine. Za održavanje Igara… »
Ništa od Igara ni sledeće godine?! Ova dva uslova MORAJU da budu ispunjena!
Sportske.net 20.04.2020
Japanski profesor infektivnih bolesti Kentaro Ivata rekao je danas da je pesimista i da ne veruje da će se Olimpijske igre u Tokiju održati za 15 meseci. "Da budem iskren, mislim da se Olimpijske igre neće održati sledeće godine. Za održavanje Igara… »
Vesti dana »
Tramp: SAD imaju potpunu kontrolu na Ormuskim moreuzom, čvrsto je zapečaćen
Politika pre 39 minutajoš 23 povezane
Kragujevačka "suša" još traje, nula u Lučanima - TSC uzeo velike bodove u Subotici
Sportske.net pre 1 satjoš 22 povezane
(Video) Balkanci zarobljeni! Nadrealne scene usred Ormuskog moreuza: Iranci naoružani do zuba penju se na brod, onda je krenula drama
Blic pre 28 minutajoš 25 povezanih
Popović (SSP): Vlast rušenjem Savamale na zgarištu pravne države podigla leglo korupcije
Beta pre 5 satijoš 17 povezanih