Povezane vesti
Džordanova devetka sa autogramom prodata za 216.000 dolara
Sportski žurnal 20.04.2020
Za dres Majkla Džordana sa Olimpijskih igara u Barseloni neko je izdvojio ogromnu sumu. Drim tim je samo jedan - onaj iz 1992. Tada su u Barseloni igrali Majkl Džordan, Medžik Džonson, Leri Bird, Čarls Barkli, Patrik Juing, Dejvid Robinson, Klajd… »
Džordan: Ulazim u sobu, a tamo saigrači sa puno kokaina, marihuane, žena...
Mozzart sport 20.04.2020
“Kao noćni klub. Otišao sam odmah, rekao sam - nije ovo za mene" Novi dokumentarac o Majklu Džordanu “The Last Dance“ digao je već mnogo prašine, mnogo se priča i govori o tome već posle dve emitovane epizode. Na početku priče prepričava se Džordanova… »
6 Reči za istoriju košarke: Dokumentarac o kome priča ceo svet otkrio kako je na trećem meču Majkl Džordan šokirao saigrače i…
Sportal blic 20.04.2020
Majkl Džordan je centralna tema dokumentarnog filma "Poslednji ples" u produkciji ESPN-a, a već u prvoj od deset epizoda postalo je jasno kako je za tili čas opčinio NBA. O tome svedoče brojni akteri dokumentarca "The last dance", a jedan detalj se, pola… »
Konačno emitovane prve epizode dokumentarca o velikom Majklu Džordanu: Stvari koje sam video u prvoj predsezoni naterale su me…
Večernje novosti 20.04.2020
Ni čovek koji je napravio karijeru iz snova nije na početku iste pošteđen šokova koji su tokom osamdesetih krasili NBA ligu. Dugo najavljivani i čekani dokumentarni serijal "The last dance" (Poslednji ples) o zadnjoj sezoni i karijeri Majkla Džordana u… »
Ceo svet je gledao i ostao u šoku! Dokumentarac o Majklu Džordanu je frapirao sve, planeta samo o tome priča, a ovo su tri…
Sportal blic 20.04.2020
Dokumentarni film "Poslednji ples" ("The last dance") o Majklu Džordanu, po mnogima najboljem košarkašu svih vremena, nije mogao da dođe u bolje vreme za ljubitelje košarke, koje maltene i nema usled pandemije korona virusa. Ali, on što su ljubitelji… »
Vesti dana »

Privatno obezbeđenje, fantomke i policijski kordon: Opozicija ne učestvuje u radu Skupštine Zaječara dok se ne ukloni privatno obezbeđenje (VIDEO)
Insajder pre 7 satijoš 31 povezana

UKRAJINSKA KRIZA: Trampov plan da primora Putina da okonča rat – novi ultimatum Indiji zbog ruske nafte
RTV pre 2 satajoš 31 povezana

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 6 satijoš 26 povezanih