Повезане вести

Џорданова деветка са аутограмом продата за 216.000 долара

Џорданова деветка са аутограмом продата за 216.000 долара

Спортски журнал 20.04.2020
За дрес Мајкла Џордана са Олимпијских игара у Барселони неко је издвојио огромну суму. Дрим тим је само један - онај из 1992. Тада су у Барселони играли Мајкл Џордан, Меџик Џонсон, Лери Бирд, Чарлс Баркли, Патрик Јуинг… »
Џордан: Улазим у собу, а тамо саиграчи са пуно кокаина, марихуане, жена...

Џордан: Улазим у собу, а тамо саиграчи са пуно кокаина, марихуане, жена...

Моззарт спорт 20.04.2020
“Као ноћни клуб. Отишао сам одмах, рекао сам - није ово за мене" Нови документарац о Мајклу Џордану “Тхе Ласт Данце“ дигао је већ много прашине, много се прича и говори о томе већ после две емитоване епизоде. На почетку приче… »
6 Речи за историју кошарке: Документарац о коме прича цео свет открио како је на трећем мечу Мајкл Џордан шокирао саиграче и…

6 Речи за историју кошарке: Документарац о коме прича цео свет открио како је на трећем мечу Мајкл Џордан шокирао саиграче и…

Спортал блиц 20.04.2020
Мајкл Џордан је централна тема документарног филма "Последњи плес" у продукцији ЕСПН-а, а већ у првој од десет епизода постало је јасно како је за тили час опчинио НБА. О томе сведоче бројни актери документарца "Тхе ласт… »
Коначно емитоване прве епизоде документарца о великом Мајклу Џордану: Ствари које сам видео у првој предсезони натерале су ме…

Коначно емитоване прве епизоде документарца о великом Мајклу Џордану: Ствари које сам видео у првој предсезони натерале су ме…

Вечерње новости 20.04.2020
Ни човек који је направио каријеру из снова није на почетку исте поштеђен шокова који су током осамдесетих красили НБА лигу. Дуго најављивани и чекани документарни серијал "Тхе ласт данце" (Последњи плес) о задњој сезони и… »
Цео свет је гледао и остао у шоку! Документарац о Мајклу Џордану је фрапирао све, планета само о томе прича, а ово су три…

Цео свет је гледао и остао у шоку! Документарац о Мајклу Џордану је фрапирао све, планета само о томе прича, а ово су три…

Спортал блиц 20.04.2020
Документарни филм "Последњи плес" ("Тхе ласт данце") о Мајклу Џордану, по многима најбољем кошаркашу свих времена, није могао да дође у боље време за љубитеље кошарке, које малтене и нема услед пандемије корона вируса. Али… »

Вести дана »