Повезане вести
Први разговор иване и банета после раскида! Лагао си ме, терорисао, играо се са мном, зомбија направио од мене! (видео)
Курир 20.04.2020
Када му је саопштено да га је Ивана Крунић оставила по изласку из Беле куће "Задруге", Бане Чолак за то није хтео ни да чује. Он је истакао како би волео да добије телефонски позив, па од ње да чује те речи, сигуран да јој… »
Ивана Крунић се укључила уживо и раскинула са Банетом: "Играо си се са мном, манипулисао, видела сам и клип на ком си се…
Блиц 20.04.2020
Након што је изашла из Задруге, Ивана Крунић се укључила уживо и раскинула са Банетом Чолаком. Ивана је у телефонском разговору навела да је Бане све време манипулисао са њом, те да је све то схватила када је видела на снимцима… »
Банетова прва реакција пошто му је саопштено да га је крунићева оставила! Али заклела се да ће да ме чека! Драма (видео)
Курир 20.04.2020
Банету Чолаку у оквиру "Питања новинара" Душица Јаковљевић саопштила је да га је Ивана Крунић оставила. Међутим, још увек актуелни задругар за то није хтео ни да чује, напомињући да неће веровати у те речи док их од Иване не… »
Вести дана »

Адвокат студента ФТН-а: Богдан ће бити пребачен у болницу Централног затвора у Београду, у току жалба на притвор
Данас пре 2 сатајош 41 повезана

Полиција у Београду ухапсила четири особе због крађе по фирмама у Барајеву
Нови магазин пре 2 сатајош 44 повезане

Ненад убио Златицу у Бечу, ранио ћерку и зета, па нађен мртав у "мерцедесу" Ово је покојни брачни пар из Србије! (фото)
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних

Ујутру мраз, а преко дана 31 степен Лепи дани на измаку, метеоролог открио када ће стићи јако захлађење
Ало пре 2 сатајош 34 повезане

Управа: Студент Богдан данас поподне пребачен у болницу, штрајкује глађу пет дана
Н1 Инфо пре 9 минутајош 35 повезаних