Povezane vesti
Čeferin: Bolje igrati bez gledatelja nego uopće ne igrati
Al Jazeera 20.04.2020
Ako se prvenstva nastave 'dovoljno rano', usporedo s njima mogu se nastaviti Liga prvaka i Liga Evrope, kaže predsjednik Evropske nogometne asocijacije. Predsjednik Evropske nogometne asocijacije (UEFA) Aleksander Čeferin izjavio je u ponedjeljak kako… »
Prvi čovek UEFA: Bolje bez publike, nego nikako
Sportski žurnal 20.04.2020
On je naglasio da veruje da će se sezona okončati u avgustu, a odmah potom bi počela naredna. Nada se i da će Liga nacija početi u zakazanom terminu i da će sva reprezentativna takmičenja moći da počnu u septembru. Nije popularno igrati bez… »
Čeferin: Prekid takmičenja bi imao užasne posledice
N1 Info 20.04.2020
Predsednik Evropske fudbalske unije Aleksadnar Čeferin istakao je da ne postoji krajnji rok za završetak takmičenja na Starom kontinentu. Zbog pandemije koronavirusa, fudbalska takmičenja su obustavljena širom Evrope i ne zna se kada bi mogla da se… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 53 minutajoš 27 povezanih

Nemačka ambasadorka: Studenti žele institucije koje funkcionišu, to je želja svih normalnih ljudi
Beta pre 59 minutajoš 6 povezanih

Kiša pada sa kraćim prekidima duže od 24 sata, vodostaji reka u porastu
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 23 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih