Повезане вести
Ђоковић: Да будем искрен, мало сам збуњен, баш као и остатак света
Спутник 21.04.2020
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, послао је саопштење путем свог менаџмента редакцији „Њујорк тајмса“ поводом најновије изјаве о вакцини за вирус корона. Српски тенисер изјавио је пре два дана да лично није за вакцинацију… »
Ђоковић одговорио на оптужбе да је анти-ваксер: Мало сам збуњен
Ноизз 21.04.2020
Изјава Новака Ђоковића да се противи коришћењу вакцине против корона вируса како би се убрзао наставак тениске сезоне узбуркала је светску јавност. Новака су страни медији прогласили за анти-ваксера, док га је доктор Предраг Кон… »
Ђоковић послао саопштење Њујорк Тајмсу поводом изјаве о вакцини: Да будем искрен, мало сам збуњен
Телеграф 21.04.2020
Нова реакција Новака, после изјаве која је подигла буру. Најбољи тенисер света Новак Ðоковић огласио се саопштењем које је послао Њујорк Тајмсу поводом изјава о вакцини против корона вируса. Ðоковић је пре два дана изјавио да… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана