Povezane vesti
Anabela otkrila da li je Luna posećivala Gastoza: Jednom rečenicom otkrila sve! Marko priznao: Tad smo bili u raskidu!
Kurir 21.04.2020
Anabela Atijas je otkrila da li je Luna Đogani posećivala Nenada Marinkovića Gastoza. "Rekla sam da nisam sigurna da li su tada bili zajedno", navela je Anabela. "Te večeri je bio i Gastoz tu, video je da nas snimaju. Imali smo Marko i ja mali problem… »
Luna varala marka sa: Gastozom?! Voditelj je pred svima pitao da li je išla u njegov stan, Anabela iznela istinu
Blic 21.04.2020
Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom" voditelj je podigao Anabelu Atijas, te je upitao šta je mislila pod tim kada je izjavila da je Luna Đogani najlepše izgledala na MAC festivalu, kada je raskinula sa Markom. - Rekla sam da nisam sigurna da li su… »
Vesti dana »
Ovo su kandidati iz Kragujevca na Studentskoj listi „Studenti pobeđuju“
Serbian News Media pre 1 satjoš 41 povezana
Fon der Lajen: Evropska komisija će predložiti osnivanje Evropskog saveta za bezbednost
Beta pre 39 minutajoš 51 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB - Fotografije CBS njuza otkrivaju veliku štetu na položajima SAD posle iranskih napada
RTV pre 2 satajoš 21 povezana
"Najcrnji dan za albanski narod": Oštre reakcije sa Kosova nakon presude bivšim vođama OVK
Insajder pre 9 minutajoš 108 povezanih
Jutra sveža, pa opet 30 stepeni: Evo šta kažu meteorolozi do kraja septembra
Dnevnik pre 4 satijoš 23 povezane