Povezane vesti
Luna varala marka sa: Gastozom?! Voditelj je pred svima pitao da li je išla u njegov stan, Anabela iznela istinu
Blic 21.04.2020
Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom" voditelj je podigao Anabelu Atijas, te je upitao šta je mislila pod tim kada je izjavila da je Luna Đogani najlepše izgledala na MAC festivalu, kada je raskinula sa Markom. - Rekla sam da nisam sigurna da li su… »
Anabela otkrila da li je Luna posećivala Gastoza: Jednom rečenicom otkrila sve! Marko priznao: Tad smo bili u raskidu!
Kurir 21.04.2020
Anabela Atijas je otkrila da li je Luna Đogani posećivala Nenada Marinkovića Gastoza. "Rekla sam da nisam sigurna da li su tada bili zajedno", navela je Anabela. "Te večeri je bio i Gastoz tu, video je da nas snimaju. Imali smo Marko i ja mali problem… »
Vesti dana »
Ukrajina na prekretnici: Zelenski odlučio da li će biti promene zakona za izbore u zemlji
Večernje novosti pre 29 minutajoš 37 povezanih
Tri scenarija za Niš! Predsednik Vučić ponovio da je 15. januar krajnji rok
Alo pre 1 satjoš 27 povezanih
Protestne šetnje studenata u blokadi Pravnog i Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu
RTS pre 3 minutajoš 22 povezane
Prijavljeno više od 45.000 objekata, više od polovine elektronskim putem! Ministarka Sofronijević: Procedura je jednostavna, prijava moguća u opštinama i Pošti
Kurir pre 44 minutajoš 55 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane