Повезане вести
Кирјос одао признање Ђоковићу: У савршеном играчу два Новакова “елемента”
Моззарт спорт 21.04.2020
"Тешко ми је да то признам, али..." Да Ник Кирјос није фан Новака Ђоковића, најблаже речено, то зна цео свет. Али то није препрека ћудљивом Аустралијанцу да ода признање српском асу као тенисеру. Популарно је последњих дана да… »
Кирјос: Не мрзим Ђоковића, али...
Н1 Инфо 21.04.2020
Аустралијски тенисер Ник Кирјос каже да није истина да мрзи Новака Ђоковића, али да му се једноставно не допадају ствари које ради Србин. Контроверзни играч у неколико наврата је упућивао негативне коментаре првом рекету света… »
Киргиос у разговору са Кокинакисом: Тешко ми је да признам, али узео бих два Ђоковићева елемента у којима је невероватан
Вечерње новости 21.04.2020
“Не мрзим га, али ми се не свиђају неке ствари које ради”, рекао је Аустралијанац. Аустралијски тенисер Ник Киргиос никада није крио да није обожавалац Новака Ђоковића, али није се либио да му ода признање у тениским умећима… »
„Боли ме што ово кажем, али постоје ствари које бих „узео“ од Новака“
Вести онлине 21.04.2020
Ник Кирјос је у неколико наврата изјавама покушао да испровоцира Новака Ђоковића, а најбољи тенисер света није одговарао већ је хвалио таленат младог Аустралијанца. Контроверзни тенисер из Канбере у последње време покушава да… »
Вести дана »
У Чачку одржан протест активиста због вршњачког насиља у школи у Мрчајевцима
Бета пре 3 сатајош 9 повезаних
Опозиција на изборима у Србији: Ко је одустао, а ко остаје у трци?
Слободна Европа пре 1 сатјош 39 повезаних