Povezane vesti
Sahranjena: Natalija Lazić nekadašnja učesnica "Ja imam talenat", najbliži neutešni: "Verovala sam da ćeš se izvući"
Blic 21.04.2020
Pevačica Natalija Lazić, nekadašnja učesnica šou programa "Ja imam talenat" preminula je u nedelju nakon bolesti, a sahranjena je danas u 14 časova u prisustvu majke, brata, sestre, oca i popa koji je održao opelo. Prijatelji su se nakon sahrane… »
Preminula mlada srpska pevačica: Natalija (29) oduševila u emisiji "Ja imam talenat", kolege se opraštaju od nje na…
Večernje novosti 21.04.2020
Natalija Lazić (29) je bila smeštena u Institut za onkologiju Beograd. Pevala je izvornu muziku, ali i rok i pevala je i na francuskom jeziku. MLADA pevačica Natalija Lazić (29) iz Obrenovca preminula je u nedelju na Institutu za onkologiju u 29… »
Preminula Natalija Lazić nekadašnja učesnica "Ja imam talenat" u 29. godini
Blic 21.04.2020
Nekadašnja učesnica muzičkog šou programa "Ja imam talenat" Natalija Lazić iz Obrenovca preminula je u nedelju nakon bolesti. Natalija je pevala izvornu muziku, ali i rok na francuskom jeziku. Kolege su se na društvenim mrežama oprostili od ove… »
Dirljiv oproštaj od naše mlade umetnice koja je preminula od korone
Noizz 21.04.2020
Kako piše Rastko Šejić na sajtu NVO "Šta hoćeš - What Do You Want", umetnica Natalija Lazić preminula je 29 godini, od posledica korona virusa. Prenosimo u potpunosti oproštajni tekst Rastka: "Natalija je bila deo našeg stvaralačkog tima na… »
"Njen smeh više neće: Odzvanjati..." Prijatelj preminule pevačice Natalije Lazić se oprostio od nje rečima koje slamaju…
Blic 21.04.2020
Pevačica Natalija Lazić, nekadašnja učesnica šou programa "Ja imam talenat" preminula je u nedelju nakon bolesti, a njeni najbliži neutešni su zbog velikog gubitka. Od Natalije Lazić emotivnim tekstom oprostio se njen prijatelj Rastko Šejić… »
Vesti dana »

Priveden student Mateja Nikolić u Nišu, gužva ispred policijske stanice
N1 Info pre 16 minutajoš 15 povezanih

VIDEO: Hiljade Novosađana u tišini odalo počast Vukašinu - 16. žrtvi pada nadstrešnice
Radio 021 pre 2 satajoš 38 povezanih

Panatinaikos savladao fenjeraša Albu, Barselona bolja od Žalgirisa
Sportski žurnal pre 33 minutajoš 60 povezanih