Povezane vesti
Na uskrs pobedio koronu: Potresna ispovest pop Nenada iz Valjeva! Ne bi poželeo ovo ni dušmanima
Kurir 21.04.2020
Sveštenik iz Valjeva Nenad Andrić, poslednjih 20-tak dana prošao je jedan od najtežih perioda u životu. Borio se i uz Božiju pomoć izvorio sa teškom upalom pluća, kojiu je izazvao koronavirus. Na dan Hristovog Vaskrsenja, najradosniju hrišćanski… »
Potresno svedočenje sveštenika iz valjeva: "Brat pored bori se da diše i pita - hoću li preživeti? Nego šta, kaže doktorka, i…
Blic 21.04.2020
“Vaskrs mi donese radost. Negativni su testovi, Bogu hvala. Izašao sam kući. Hristos mili je pobedio u meni”, tim rečima je otac Nenad Andrić, sveštenik Eparhije valjevske, počeo ispovest na svom Fejsbuk profilu, objavljujući da se oporavio od korona… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 29. juna do 5. jula)
Pressek pre 22 minutajoš 22 povezane
(Video) Hrvatska pobedila Ganu i prošla kao druga u nokaut fazu: "Kockasti" bili lideri grupe, pa strepeli
Dnevnik pre 17 minutajoš 42 povezane
MUP: Pretakanje amonijaka nakon curenja u Guči uspešno izvršeno, četiri osobe prevezene u bolnicu
Euronews pre 12 minutajoš 21 povezana
Svi su priželjkivali jednu stvar, ali je onda stiglo veliko razočaranje na Mundijalu
Nova pre 41 minutajoš 32 povezane
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
RTS pre 37 minutajoš 15 povezanih