Povezane vesti
Đoković otkrio Fonjiniju: Kad sam na terenu, malo sam kao ti, derem se, lomim reket...
Sportski žurnal 21.04.2020
Najbolji srpski teniser Novak Ðoković i Italijan Fabio Fonjini družili su se u Instagram "lajvu", razgovarali o mnogim temama, uključujući i o nekim stvarima na koje nisu ponosni. Novak Đoković i Fabio Fonjini su, između ostalog, pričali o svom… »
Đoković i Fonjini o lomljenju reketa, publici, trenerima..
Dnevnik 21.04.2020
BEOGRAD: Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Italijan Fabio Fonjini družili su se u Instagram "lajvu", razgovarali o mnogim temama, uključujući i o nekim stvarima na koje nisu ponosni. "Tu smo slični, godinama sam se nervirao kada sam lomio rekete… »
Đoković: Nisam srećan kada lomim rekete
Mozzart sport 21.04.2020
„Godinama sam osećao krivicu zbog toga“, rekao tokom razgovora sa Fonjinijem najbolji teniser sveta. Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavio je praksu, tokom pandemije virusa korona, i verne fanove obradovao još jednim razgovorom uživo. Posle… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 56 povezanih

Nbs donela novu odluku o kamatnoj stopi! Evo šta je uticalo na nju i da li će se menjati visina rata kredita
Kurir pre 27 minutajoš 19 povezanih

Ubijeni Čarli Kirk je pravdao ubistva, imao brojne kontroverzne stavove
Radio 021 pre 1 satjoš 115 povezanih

Vlada Srbije usvojila – Minimalac od 1. januara 64.554 dinara
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih

GUR napao brod ruske flote vredan 60 miliona dolara – Kijev objavio detalje; Poljska traži sednicu SB UN zbog dronova
RTS pre 53 minutajoš 19 povezanih