Povezane vesti
Đoković otkrio Fonjiniju: Kad sam na terenu, malo sam kao ti, derem se, lomim reket...
Sportski žurnal 21.04.2020
Najbolji srpski teniser Novak Ðoković i Italijan Fabio Fonjini družili su se u Instagram "lajvu", razgovarali o mnogim temama, uključujući i o nekim stvarima na koje nisu ponosni. Novak Đoković i Fabio Fonjini su, između ostalog, pričali o svom… »
Đoković i Fonjini o lomljenju reketa, publici, trenerima..
Dnevnik 21.04.2020
BEOGRAD: Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Italijan Fabio Fonjini družili su se u Instagram "lajvu", razgovarali o mnogim temama, uključujući i o nekim stvarima na koje nisu ponosni. "Tu smo slični, godinama sam se nervirao kada sam lomio rekete… »
Đoković: Nisam srećan kada lomim rekete
Mozzart sport 21.04.2020
„Godinama sam osećao krivicu zbog toga“, rekao tokom razgovora sa Fonjinijem najbolji teniser sveta. Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavio je praksu, tokom pandemije virusa korona, i verne fanove obradovao još jednim razgovorom uživo. Posle… »
Vesti dana »
Novak Đoković: „Previše sam nervozan na terenu, previše tenzije u nekim trenucima…“
Danas pre 16 minutajoš 30 povezanih
RHMZ upozorava: Olujni vetrovi i ledena kiša sutra prete ovim delovima Srbije, biće i snega
Telegraf pre 6 minutajoš 34 povezane
Ko kaže da ne može više? Novak se osvetio Holanđaninu i prošao u osminu finala Australijan opena!
Hot sport pre 16 minutajoš 31 povezana
Delegacija EP u Srbiji analizira stanje demokratije: Kakva su tumačenja nakon održanih sastanaka?
Euronews pre 31 minutajoš 19 povezanih
Baskonija se oglasila zbog povrede Vanje Marinkovića: Ostavili su i čuvenu srpsku reč u obraćanju
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih