Povezane vesti
Đoković otkrio Fonjiniju: Kad sam na terenu, malo sam kao ti, derem se, lomim reket...
Sportski žurnal 21.04.2020
Najbolji srpski teniser Novak Ðoković i Italijan Fabio Fonjini družili su se u Instagram "lajvu", razgovarali o mnogim temama, uključujući i o nekim stvarima na koje nisu ponosni. Novak Đoković i Fabio Fonjini su, između ostalog, pričali o svom… »
Đoković i Fonjini o lomljenju reketa, publici, trenerima..
Dnevnik 21.04.2020
BEOGRAD: Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Italijan Fabio Fonjini družili su se u Instagram "lajvu", razgovarali o mnogim temama, uključujući i o nekim stvarima na koje nisu ponosni. "Tu smo slični, godinama sam se nervirao kada sam lomio rekete… »
Đoković: Nisam srećan kada lomim rekete
Mozzart sport 21.04.2020
„Godinama sam osećao krivicu zbog toga“, rekao tokom razgovora sa Fonjinijem najbolji teniser sveta. Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavio je praksu, tokom pandemije virusa korona, i verne fanove obradovao još jednim razgovorom uživo. Posle… »
Vesti dana »

Zvezda ima tim za Ligu šampiona! Ovo je neuspeh: Veljko Milosavljević razočaran posle neuspeha protiv Pafosa!
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih

Drama sa tužnim krajem: Srbin eliminisan u Njujorku posle pet sati velike borbe!
Kurir pre 12 minutajoš 13 povezanih

Međedović posle maratonskog meča protiv Altmajera ispao sa Ju-Es opena
RTS pre 12 minutajoš 12 povezanih

Rusi udarili šakom o sto u Njujorku! Poljanski zapretio sa govornice UN! Nećemo više da ćutimo
Alo pre 7 satijoš 7 povezanih