Povezane vesti
Đoković otkrio Fonjiniju: Kad sam na terenu, malo sam kao ti, derem se, lomim reket...
Sportski žurnal 21.04.2020
Najbolji srpski teniser Novak Ðoković i Italijan Fabio Fonjini družili su se u Instagram "lajvu", razgovarali o mnogim temama, uključujući i o nekim stvarima na koje nisu ponosni. Novak Đoković i Fabio Fonjini su, između ostalog, pričali o svom… »
Đoković i Fonjini o lomljenju reketa, publici, trenerima..
Dnevnik 21.04.2020
BEOGRAD: Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Italijan Fabio Fonjini družili su se u Instagram "lajvu", razgovarali o mnogim temama, uključujući i o nekim stvarima na koje nisu ponosni. "Tu smo slični, godinama sam se nervirao kada sam lomio… »
Đoković: Nisam srećan kada lomim rekete
Mozzart sport 21.04.2020
„Godinama sam osećao krivicu zbog toga“, rekao tokom razgovora sa Fonjinijem najbolji teniser sveta. Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavio je praksu, tokom pandemije virusa korona, i verne fanove obradovao još jednim razgovorom uživo… »
Vesti dana »
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Bela kuća: Tramp se nije obavezao da će poslati trupe u Pojas Gaze
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Jokić šutnuo 13 trojki i ubacio 38 poena - zasenio ga saigrač VIDEO
B92 pre 31 minutajoš 19 povezanih
'Od sada će ženski sport biti samo za žene': Nova Trampova naredba
Radio 021 pre 26 minutajoš 7 povezanih
Zelenski optužuje: Putin čini sve da u rat uvuče Belorusiju, Poljsku i Litvaniju
Kurir pre 7 satijoš 5 povezanih