Povezane vesti
Živi na selu već mesec dana: Srpska glumica otišla iz Beograda: "Ima mnogo posla oko kuće i bašte, ne može da se poredi…
Blic 22.04.2020
Glumica Milena Vasić već mesec dana sa porodicom boravi na seoskom imanju u Šumadiji, gde ima porodičnu kuću. - Život na selu ne može da se poredi s onim u gradu. Odlučila sam da dođem ovde kad je sve počelo. Procenila sam da će život u… »
Milena Vasić posle susreta sa zaraženim poznanikom: Brojala sam dane i čekala! Bila sam spremna na svaki scenario
Kurir 22.04.2020
Briga Ujutru smo pili kafu, a uveče sam čula da su ga smestili na Infektivnu kliniku i da je u teškom stanju, priča glumica. Milena Vasić je svoj mir u toku pandemije pronašla daleko od grada, u srcu Šumadije, gde boravi na velikom seoskom imanju… »
Vesti dana »
Gvozdeni majk nije uspeo da nas obraduje: Džejk Pol savladao legendarnog Majka Tajsona! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 18 povezanih
Vrtoglave promene vremena pred nama: Sneg se očekuje u ovim delovima Srbije, upaljen i meteo alarm zbog jedne pojave
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih
Južna Koreja, SAD i Japan najavili osnivanje sekretarijata za trilateralnu saradnju
Politika pre 50 minutajoš 4 povezane
„Privatni razlozi“ sprečili Jokića da igra, Denver očekivano loš
Sport klub pre 39 minutajoš 10 povezanih
Detalj koji je mnogima promakao! Pogledajte šta je Džaka uradio posle meča sa Srbijom, nije izdržao
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih