Повезане вести
Кон поново о Ðоковићу: Жао ми је што Новаку нисам објаснио…
Вести онлине 22.04.2020
Епидемиолог Предраг Кон, члан стручног тима Владе Србије у борби против корона вируса, рекао је да му је жао што није имао прилику да утичце на најбољег тенисера света Новака Ðоковића и да му објасни значај имунизације за… »
Саветовао сам му да не говори о вакцини: Доктор Кон појаснио поруку упућену Ђоковићу
Хот спорт 22.04.2020
Епидемиолог објаснио је свој статус на Фејсбуку упућен најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу. Претходних дана најактуелнија тема у Србији, која је велику пажњу привукла у региону и читавом свету био је став Новака Ђоковића о… »
Кон: Најватренији сам Новаков навијач, жао ми је што нисам имао прилику да му објасним
Вечерње новости 22.04.2020
Саветовао сам му да о вакцинацији не говори и жао ми је што нисам имао прилике да имам утицај на њега и да му објасним да је имунизација нешто што је сачувало највише живота - рекао је епидемиолог. Епидемиолог Предраг Кон… »
Вести дана »
Завршена конститутивна седница СО Кула - председник из редова СНС изабран из два пута, уз тензије
Бета пре 3 сатајош 43 повезане
Ово је узрок смртоносне епидемије на: Крузеру?! Путници на броду смрти добили алармантно упозорење: Испливао снимак човека у сузама док се броје мртви
Блиц пре 59 минутајош 41 повезана
Победник конкурса за споменик страдалима у паду надстрешнице потписник подршке Вучићевој листи
Н1 Инфо пре 1 сатјош 22 повезане