Povezane vesti

Kon ponovo o Ðokoviću: Žao mi je što Novaku nisam objasnio…

Kon ponovo o Ðokoviću: Žao mi je što Novaku nisam objasnio…

Vesti online 22.04.2020
Epidemiolog Predrag Kon, član stručnog tima Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa, rekao je da mu je žao što nije imao priliku da utičce na najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića i da mu objasni značaj imunizacije za zdravlje. Kon je pre dva… »
Savetovao sam mu da ne govori o vakcini: Doktor Kon pojasnio poruku upućenu Đokoviću

Savetovao sam mu da ne govori o vakcini: Doktor Kon pojasnio poruku upućenu Đokoviću

Hot sport 22.04.2020
Epidemiolog objasnio je svoj status na Fejsbuku upućen najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću. Prethodnih dana najaktuelnija tema u Srbiji, koja je veliku pažnju privukla u regionu i čitavom svetu bio je stav Novaka Đokovića o vakcinisanju… »
Kon: Najvatreniji sam Novakov navijač, žao mi je što nisam imao priliku da mu objasnim

Kon: Najvatreniji sam Novakov navijač, žao mi je što nisam imao priliku da mu objasnim

Večernje novosti 22.04.2020
Savetovao sam mu da o vakcinaciji ne govori i žao mi je što nisam imao prilike da imam uticaj na njega i da mu objasnim da je imunizacija nešto što je sačuvalo najviše života - rekao je epidemiolog. Epidemiolog Predrag Kon nedavno je na Fejsbuk… »

Vesti dana »