Povezane vesti
Kon ponovo o Ðokoviću: Žao mi je što Novaku nisam objasnio…
Vesti online 22.04.2020
Epidemiolog Predrag Kon, član stručnog tima Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa, rekao je da mu je žao što nije imao priliku da utičce na najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića i da mu objasni značaj imunizacije za zdravlje. Kon je pre dva dana… »
Savetovao sam mu da ne govori o vakcini: Doktor Kon pojasnio poruku upućenu Đokoviću
Hot sport 22.04.2020
Epidemiolog objasnio je svoj status na Fejsbuku upućen najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću. Prethodnih dana najaktuelnija tema u Srbiji, koja je veliku pažnju privukla u regionu i čitavom svetu bio je stav Novaka Đokovića o vakcinisanju. Epidemiolog… »
Kon: Najvatreniji sam Novakov navijač, žao mi je što nisam imao priliku da mu objasnim
Večernje novosti 22.04.2020
Savetovao sam mu da o vakcinaciji ne govori i žao mi je što nisam imao prilike da imam uticaj na njega i da mu objasnim da je imunizacija nešto što je sačuvalo najviše života - rekao je epidemiolog. Epidemiolog Predrag Kon nedavno je na Fejsbuk profilu… »
Vesti dana »
Studentska akcija „Raspiši pobedu“: Prikupljanje potpisa na više lokacija (FOTO)
Šabačke novosti pre 37 minutajoš 52 povezane
Smrt Brižit Bardo, svetske zvezde koja je veliki deo života posvetila pravima životinjama
Radio sto plus pre 27 minutajoš 44 povezane
Uklonjena bomba iz Drugog svetskog rata sa gradilišta u Beogradu na vodi, transportovana na Pasuljanske livade
RTS pre 37 minutajoš 39 povezanih
Drecun: Za interese Srba na KiM važno je da Srpska lista osvoji svih 10 mandata
Telegraf pre 12 minutajoš 45 povezanih
Zelenski: Konačno obezbeđivanje mira zavisiće od partnera Kijeva
Telegraf pre 7 minutajoš 25 povezanih