Povezane vesti
Dr Kon: Vreme je da se vratimo u život, virus više nema snagu da bukne
Niške vesti 22.04.2020
On je istakao da ublažavanjem mera ne može da se desi da virus ponovo bukne u široj populaciji, jer više nema tu snagu. Upitan koliko će trajati policijski čas za 1. maj, kazao je da će se to saznati u poslednjem trenutku, a na osnovu rezultata… »
Kon ponovo o Đokoviću: Žao mi je što mu nisam objasnio...
Sputnik 22.04.2020
Epidemiolog Predrag Kon, član stručnog tima Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa, rekao je da mu je žao što nije imao priliku da utiče na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i da mu objasni značaj imunizacije za zdravlje. Kon je pre dva… »
Kon opet o Đokoviću: Ja sam njegov najvatreniji navijač, ali...
Mondo 22.04.2020
Evo šta član Kriznog štaba kaže o Novaku, vakcinama i jedinoj stvari zbog koje žali u toj situaciji! Evo šta član Kriznog štaba kaže o Novaku, vakcinama i jedinoj stvari zbog koje žali u toj situaciji! Velika prašina podigla se oko izjave… »
Jovana pitala Kona o Đokoviću, opet mu je dao savet: Žao mi je što nisam mogao da mu objasnim...
Telegraf 22.04.2020
Epidemiolog je ponovo pričao o najboljem teniseru sveta, koga je nedavno kritikovao zbog iznošenja stavova o vakcinaciji. Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa u Srbiji, bio je ovih dana u žiži javnosti zbog… »
Vesti dana »
Ovakvog Nemanju Radonjića je Marakana čekala! "Imali smo dobar osećaj od početka"
Mondo pre 54 minutajoš 11 povezanih
Nova blokada suda u Novom Sadu: Stepenice ograđene, zgradu obezbeđuju žandarmerija i policija
N1 Info pre 12 minutajoš 6 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB IDF uveo policijski čas za južni Liban; Egipat traži rešenje za Gazu
RTV pre 42 minutajoš 8 povezanih
Vašington povlači drastičan potez: Tajni plan za mobilizaciju Ukrajine otkriven
Pravda pre 1 satjoš 6 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 44.: godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine
Blic pre 24 minutajoš 6 povezanih