Povezane vesti
Dr Kon: Vreme je da se vratimo u život, virus više nema snagu da bukne
Niške vesti 22.04.2020
On je istakao da ublažavanjem mera ne može da se desi da virus ponovo bukne u široj populaciji, jer više nema tu snagu. Upitan koliko će trajati policijski čas za 1. maj, kazao je da će se to saznati u poslednjem trenutku, a na osnovu rezultata. „Kao što… »
Kon ponovo o Đokoviću: Žao mi je što mu nisam objasnio...
Sputnik 22.04.2020
Epidemiolog Predrag Kon, član stručnog tima Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa, rekao je da mu je žao što nije imao priliku da utiče na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i da mu objasni značaj imunizacije za zdravlje. Kon je pre dva dana… »
Kon opet o Đokoviću: Ja sam njegov najvatreniji navijač, ali...
Mondo 22.04.2020
Evo šta član Kriznog štaba kaže o Novaku, vakcinama i jedinoj stvari zbog koje žali u toj situaciji! Evo šta član Kriznog štaba kaže o Novaku, vakcinama i jedinoj stvari zbog koje žali u toj situaciji! Velika prašina podigla se oko izjave Novaka Đokovića… »
Jovana pitala Kona o Đokoviću, opet mu je dao savet: Žao mi je što nisam mogao da mu objasnim...
Telegraf 22.04.2020
Epidemiolog je ponovo pričao o najboljem teniseru sveta, koga je nedavno kritikovao zbog iznošenja stavova o vakcinaciji. Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa u Srbiji, bio je ovih dana u žiži javnosti zbog izjave o… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi obeležili Dan studenata protestnom šetnjom: Rektor položio cveće na grob Žarka Marinovića
NIN pre 7 satijoš 16 povezanih
Studenti u blokadi: Izjava ministra Bratine je pretnja svima koji su na ulici, ali nas neće zastrašiti
Radio 021 pre 39 minutajoš 30 povezanih
Zvezda "odradila" posao protiv Igokee, Obradović odmorio glavne igrače pred finiš Evrolige
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih
Čelsi se baš iživljavao, sedam komada u mreži poslednjeplasiranog tima iz treće lige za polufinale FA kupa
Sportske.net pre 2 satajoš 32 povezane