Povezane vesti
Drama na gradskom mostu u Derventi: Još jedan hrabri policajac uspeo da spasi sugrađanku od utapanja
Večernje novosti 22.04.2020
-Drago mi je što sam baš u tom momentu slučajno naišao i i što sam spasio život našoj sugrađanki- rekao je za “Novosti” Kokanović. RUKA derventskog policajca Dragana Kokanovića(48) danas je bila brža od skoka njegove očajnesugrađanke… »
"Uhvatio sam je za ruku, pomogao da se vrati na most": Kako je policajac Dragan odgovorio ženu da ne skoči u reku
Blic 22.04.2020
Kada sam primetio ženu na mostu, prišao sam joj sa leđa i uhvatio za ruku i krenuo je da odgovaram da ne skoči u reku Ukrinu i na sreću uspeo sam u tome. Ovako za Srpskainfo počinje priču policajac Dragan Kokanović koji je jutros u Derventi… »
Nije bio na dužnosti: Policajac sprečio ženu da se ubije skokom sa mosta u Derventi
Blic 22.04.2020
Policajac iz Dervente danas oko 10.50 spečio je sugrađanku B. J. da se ubije skokom sa „Starog mosta“ u tom gradu, potvrđeno je za Srpskainfo. U Policijskoj upravi Doboj su rekli da policajac nije bio na dužnosti. -Policijski službenik navedene… »
Vesti dana »
"Ukrajinci mu nudili: 100.000 dolara i život u EU" Uhapšeni osumnjičeni Igora Kirilova: Ovako su otkrivene ubice moćnog Putinovog generala
Blic pre 6 minutajoš 15 povezanih
Veštačenje novosadskog FTN-a pokazalo: Nesreća na Železničkoj stanici mogla da bude sprečena
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
Vučić u dvodnevnoj poseti Briselu, učestvuje na Samitu lidera EU i zb
Telegraf pre 7 satijoš 6 povezanih
Gašić i Mojsilović priredili prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika
RTV pre 1 satjoš 4 povezane