Повезане вести

Драма на градском мосту у Дервенти: Још један храбри полицајац успео да спаси суграђанку од утапања

Драма на градском мосту у Дервенти: Још један храбри полицајац успео да спаси суграђанку од утапања

Вечерње новости 22.04.2020
-Драго ми је што сам баш у том моменту случајно наишао и и што сам спасио живот нашој суграђанки- рекао је за “Новости” Кокановић. РУКА дервентског полицајца Драгана Кокановића(48) данас је била бржа од скока његове… »
"Ухватио сам је за руку, помогао да се врати на мост": Како је полицајац Драган одговорио жену да не скочи у реку

"Ухватио сам је за руку, помогао да се врати на мост": Како је полицајац Драган одговорио жену да не скочи у реку

Блиц 22.04.2020
Када сам приметио жену на мосту, пришао сам јој са леђа и ухватио за руку и кренуо је да одговарам да не скочи у реку Укрину и на срећу успео сам у томе. Овако за Српскаинфо почиње причу полицајац Драган Кокановић који је јутрос… »
Није био на дужности: Полицајац спречио жену да се убије скоком са моста у Дервенти

Није био на дужности: Полицајац спречио жену да се убије скоком са моста у Дервенти

Блиц 22.04.2020
Полицајац из Дервенте данас око 10.50 спечио је суграђанку Б. Ј. да се убије скоком са „Старог моста“ у том граду, потврђено је за Српскаинфо. У Полицијској управи Добој су рекли да полицајац није био на дужности. -Полицијски… »

Вести дана »