Povezane vesti
Novi napadi na doktora Kona: Dok on spašava Srbiju i bori se za živote, opozicija bi da ga hapsi
Srbija danas 22.04.2020
- U ovoj situaciji svi su nešto krivi, ali ovo je viša sila, sama pojava virusa. Društvo treba što više da se skupi, da bude zajedno, da se odbrani od virusa, a mi smo kao društvo izdeljeni - primetio je Kon. Doktor Predrag Kon, epidemiolog i šef… »
Kon: Nije prvi put da me "hapse",odgovaram za sve što radim
Dnevnik 22.04.2020
BEOGRAD: Nije prvi put da me "hapse", ja odgovaram za sve što sam činio radeći svoj posao, kaže šef kriznog štaba, epidemiolog Predrag Kon. On ovo poručuje, nakon što se našao na meti optužbi dela javnosti i opozicije i poruka da će, zajedno sa… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi ogradili se od organizacije Stav i PSG: Sami ćemo odlučivati o svom protestu, bez manipulacija
Novi magazin pre 45 minutajoš 17 povezanih

Obustavljen saobraćaj međugradskih vozova, "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Euronews pre 52 minutajoš 15 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruski napad u Donjeckoj oblasti: Poginula jedna osoba, 12 povređeno
Euronews pre 53 minutajoš 14 povezanih

Skupština Srbije: Zatvorena iz bezbednosnih razloga do ponedeljka
Insajder pre 51 minutajoš 12 povezanih

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 9 satijoš 7 povezanih