Povezane vesti
Državni sekretar konačno negativan na koronu! Dragan Jeremić: U bolnici sam crne misli lečio hraneći golubove!
Kurir 23.04.2020
Dragan Jeremić (49) iz Ministarstva za zaštitu životne sredine još od 3. aprila bio bolestan i čak tri puta imao pozitivan test. Imao sam upalu pluća i bio prikačen na kiseonik, ali sam znao da ću ovo pregurati. Brinuo sam se za svoju suprugu, koja je… »
"Najviše sam strahovao da ne zarazim suprugu i sinove": Državni sekretar Ministarstva ekologije pobedio virus: Medicinari su…
Blic 23.04.2020
Jedan od državnih sekretara u Ministarstvu zaštite životne sredine, Valjevac Dragan Jeremić, pobedio je korona virus i nakon drugog negativnog testa vratio se u Valjevo. Kako priča za "Blic", tokom lečenja u KBC "Dragiša Mišović" bio je svedok nekolicini… »
Vesti dana »
Brnabić: Srbija na evropskom putu, sutra u parlamentu o najvažnijoj preporuci ODIHR-a
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
Ukinuta vanredna situacija u opštini u Srbiji: Reka Lim napravila haos u gradu, prošla opasnost od poplava
Mondo pre 1 satjoš 52 povezane
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 3 satajoš 33 povezane
Ovo nikako ne radite, da vas ne tera maler čitave godine. Sutra slavimo čak tri velika praznika: Poseban datum u crkvenom kalendaru! Obavezno uzmite kašiku ove namirnice.
Dnevnik pre 9 minutajoš 46 povezanih
Predsednik Srbije čestitao praznik Srpska trobojka leprša na jednoj od najvećih svetskih građevina! Vučić: Slavlje delimo sa prijateljima
Dnevnik pre 2 satajoš 36 povezanih