Povezane vesti

NS: Šest i po godina za ubistvo na Novom naselju 2018.

NS: Šest i po godina za ubistvo na Novom naselju 2018.

Dnevnik 23.04.2020
NOVI SAD: U novosadskom Višem sudu juče je, nakon odlaganja otvaranja glavnog pretresa prošlog meseca Lazaru Ristiću (22), okrivljenom da je u oktobru 2018. godine ubio nožem poznanika Stefana Stevanovića (24) na jednoj proslavi u iznajmljenom stanu… »
Nožem je ubo 22 puta, a dobio 10 godina robije: "Izbo me je mladić kog sam znala otkad je bio dete, rekao mi je: 'Pošto si…

Nožem je ubo 22 puta, a dobio 10 godina robije: "Izbo me je mladić kog sam znala otkad je bio dete, rekao mi je: 'Pošto si…

Blic 23.04.2020
Milan Gajić (24) iz Sremskih Mihaljevaca kod Pećinaca osuđen je na deset godina zatvora u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici, zbog pokušaja ubistva penzionerke i komšinice Verice Stanković (76). Gajićev branilac je na prvostepenu presudu podneo… »
Priznao krivicu, dobio šest i po godina zatvora: Presuda za ubistvo u Novom Sadu

Priznao krivicu, dobio šest i po godina zatvora: Presuda za ubistvo u Novom Sadu

Večernje novosti 22.04.2020
U Novom Sadu izrečena presuda Lazaru Ristiću (22) za ubistvo poznanika Stefana Stevanovića 2018. godine. Proslava okončana tragedijom. PRIHVATANjEM sporazuma o priznanju krivice, Lazar Ristić (22) je u novosadskom Višem sudu osuđen na šest i po… »

Vesti dana »