Повезане вести
Вучић: Одлука о датуму избора још није донета
Вести онлине 23.04.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да одлука о датуму одржавања парламентарних избора није донета. Одговарајући на питање новинара да прокоментарише писање медијима о томе да ће се избори одржати на Видовдан… »
Да ли ће бити избора на Видовдан? Ево шта каже председник
Мондо 23.04.2020
"Нећу да се бавим тиме уопште!", тако је одговорио председник Србије Александар Вучић када су га новинари питали да ли су тачне информације да ће парламентарни избори бити на Видовдан. "Нећу да се бавим тиме уопште!", тако је… »
"Одлука о датуму парламентарних избора још није донета"
Телеграф 23.04.2020
Нећу тиме уопште да се бавим. Примио сам око 50 порука од новинара да ли ће избори бити на Видовдан...Не знам и не могу да знам - рекао је председник Вучић. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да одлука о датуму… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду 22. октобар: Данас јутро магловито, током дана умерено облачно
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Ђурић честитао страначким колегама 17. годишњицу оснивања: Верујем да је СНС и данас најбоља политичка породица у Србији
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане

У Европском парламенту дебата о Србији: Расправљали о паду надстрешнице и протестима, Кос позвала обе стране на мир
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана