Povezane vesti
VUČIĆ: Od 4. maja moguće delimično otvaranje gradskog saobraćaja, policijski čas od petka do ponedeljka
Moj Novi Sad 23.04.2020
"Što se tiče ovog vikenda, zabrana kretanja ostaje od petka u 18 časova do ponedeljka do 5 ujutru" – rekao je danas Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije je govorio i otvaranju gradskog saobraćaja, imajući u vidu da će veliki broj ljudi početi sa radom. –… »
Oko 1. maja obnova avio i međugradskog saobraćaja u Srbiji
Sputnik 23.04.2020
Predsednik Aleksandar Vučić očekuje početak delimične obnove avio-saobraćaja i međugradskog saobraćaja oko 1. maja, a posle 4. maja i delimično otvaranje gradskog saobraćaja. Sve zavisi od toga šta kažu lekari i ako bude sve u redu, rekao je Vučić… »
Zabrana kretanja i ovog vikenda
Subotica.com 23.04.2020
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da će najverovatnije i ovog vikenda policijski čas biti na snazi od petka u 18 časova do ponedeljka u 5 časova ujutro. - Za nas nema popuštanja i ne sme da ga bude, znam da će mnogi sada da se ljute, ali lekari… »
Vesti dana »

IZRAELSKO-IRANSKI SUKOB: Iran ispalio oko 20 raketa na Izrael, najmanje 30 povređenih; Izraelska vojska bombardovala iranski nuklearni reaktor
RTV pre 1 satjoš 44 povezane

U Srbiji kuvanje, temperatura u crvenom Meteoalarm je upaljen, evo gde će grunuti nevreme!
Alo pre 7 minutajoš 22 povezane

Netanjahu: Tirani u Teheranu će skupo platiti napad na bolnicu u Berševi
IndeksOnline pre 41 minutajoš 24 povezane

Medžik oduševljen prodajom Lejkersa: Rekao sam mojoj sestri…
Sport klub pre 2 minutajoš 13 povezanih

Vlasnik firme za proizvodnju oružja iz Kragujevca pušten da se brani sa slobode: Uhapšen u velikoj akciji policije zbog pranja novca
Nova pre 7 minutajoš 7 povezanih