Povezane vesti
Mitropolit Amfilohije posle poziva da se javi u policiju, jer je služio opelo: Neka me hapse, odavno su u ratu s Bogom
Večernje novosti 23.04.2020
Poručujem nalogodavcima poziva za saslušanje da im se neću odazvati jer imam svoje obaveze. ZBOG prisustva sahrani istaknutog istoričara Vlada Jovićevića, mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju i lideru Nove srpske demokratije Andriji Mandiću… »
Mitropolit Amfilohije posle poziva da se javi u policiju: Neka me hapse, odavno su u ratu s Bogom
Sputnik 23.04.2020
Poručujem nalogodavcima poziva za saslušanje da im se neću odazvati jer imam svoje obaveze, izjavio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije. „Mogu to učiniti tek posle ponedeljka i to jedino na Cetinju. Ovo što se desilo je priča za sebe, jer nikog… »
Oglasio se Amfilohije posle poziva na saslušanje: Objavili su rat Bogu i Crkvi koja je stvarala ovu državu
Kurir 23.04.2020
"Poručujem nalogodavcima poziva za saslušanje da im se neću odazvati jer imam svoje obaveze. Mogu to učiniti tek posle ponedeljka i to jedino na Cetinju. Ovo što se desilo je priča za sebe, jer nikog nije bilo osim njegova tri sina, supruga, kaluđeri… »
Amfilohije se neće odazivati pozivima na saslušanje
Alo 23.04.2020
"Vlast može da radi šta hoće i kako hoće" - Poručujem nalogodavcima poziva za saslušanje da im se neću odazvati jer imam svoje obaveze. Mogu to učiniti tek posle ponedeljka i to jedino na Cetinju. Ovo što se desilo je priča za sebe, jer na nikog nije… »
Vesti dana »
Favorit slavio po planu: Kluž pobedio Studentski centar u ABA ligi
Kurir pre 6 minutajoš 32 povezane
Oglasila se samo dvojica igrača Partizana: Penjaroja i Marinković podneli najveći teret, šta je sa ostalima?
Mondo pre 20 minutajoš 73 povezane
Iz Pionirskog parka sklonjen deo šatora, moguće kretanje jednom stazom do Andrićevog venca (foto, video)
Blic pre 8 satijoš 21 povezana