Повезане вести

"Плачем због тебе. Мене боли све ово": Луна кукала поред хладнокрвног Марка Миљковића

"Плачем због тебе. Мене боли све ово": Луна кукала поред хладнокрвног Марка Миљковића

Телеграф 23.04.2020
- Не интересује ме ништа, размишљам о себи - рекао је Марко Миљковић Луни. Пре емисије "Питања гледалаца" Луна Ђогани пришла је Марку Миљковићу, који је био хладнокрван према њој. - Значи ти јеси са мном из сажаљења -… »
Анабела брутална према Луни: "Ти си најпознатија љубавница!" Ушла у ријалити да јој загорча живот!

Анабела брутална према Луни: "Ти си најпознатија љубавница!" Ушла у ријалити да јој загорча живот!

Ало 23.04.2020
Хаос у "Задрузи"! Анабела Атијас и Луна Ђогани су одмах након емисије "Питања гледалаца" посвађале. - Ушла си овде да би се мени светила, да ми доказала да сам ја лоша ћерка, а он лош зет. Говориш о себи, а не о мени. Ја сам… »
Кад те мајка "почасти": Ти си најпознатија љубавница! (видео)

Кад те мајка "почасти": Ти си најпознатија љубавница! (видео)

Мондо 23.04.2020
Не престају да се свађају! Не престају да се свађају! Анабела Атијас недавно је одговарла на питања гледалаца ријалитија Задруга и том приликом признала да се огрешила о Кију Коцкар и да сматара да јој се цела породична драма… »

Вести дана »