Повезане вести
"Плачем због тебе. Мене боли све ово": Луна кукала поред хладнокрвног Марка Миљковића
Телеграф 23.04.2020
- Не интересује ме ништа, размишљам о себи - рекао је Марко Миљковић Луни. Пре емисије "Питања гледалаца" Луна Ђогани пришла је Марку Миљковићу, који је био хладнокрван према њој. - Значи ти јеси са мном из сажаљења -… »
Анабела брутална према Луни: "Ти си најпознатија љубавница!" Ушла у ријалити да јој загорча живот!
Ало 23.04.2020
Хаос у "Задрузи"! Анабела Атијас и Луна Ђогани су одмах након емисије "Питања гледалаца" посвађале. - Ушла си овде да би се мени светила, да ми доказала да сам ја лоша ћерка, а он лош зет. Говориш о себи, а не о мени. Ја сам… »
Кад те мајка "почасти": Ти си најпознатија љубавница! (видео)
Мондо 23.04.2020
Не престају да се свађају! Не престају да се свађају! Анабела Атијас недавно је одговарла на питања гледалаца ријалитија Задруга и том приликом признала да се огрешила о Кију Коцкар и да сматара да јој се цела породична драма… »
Вести дана »
Беле чиопе: Билборд 'Србија побеђује' и угрожене птице у Београду
BBC News пре 1 сатјош 75 повезаних
Мали: Производња хуманоидних робота у Србији креће у јуну, од 1.000 до 2.000 годишње
Блиц пре 7 сатијош 27 повезаних
Техничка вода стигла у Чачак: И даље на снази ванредна ситуација
Недељник пре 5 сатијош 28 повезаних
УЖИВО Пари сен Жермен - Арсенал 0:1: "Тобџије" закључали мрежу
Еуроневс пре 21 минутајош 56 повезаних
Био је гуру Ђоковића, сад отворио душу после пораза: "Новаче, волим те... Нек свако замисли себе са 39 година"
Телеграф пре 1 сатјош 62 повезане